Hyppää pääsisältöön

Jälkiarviointi – miten tavoitteet täyttyivät?

Lyijynä kädessä.
Lyijynä kädessä. Kuva: Yle/ Antti Lempiäinen kirjoittaminen

Ohjelman tai muun hankkeen julkaisun jälkeen tilaaja toimittaa tuotantoyhtiölle kirjallisen analyysin ohjelman onnistumisesta. Kärkihankkeille asetetaan etukäteen asiakkuustavoitteet, joiden toteutumista Ylen asiakkuustutkimus seuraa.

 • Tarjoa meille elokuvahanketta

  Ylen elokuvatiimi vastaa elokuvahankinnoista.

  Yle hankkii esitys- ja välitysoikeuksia suomalaisten tuotantoyhtiöiden pitkiin teatterielokuviin, lyhytelokuviin ja dokumentteihin sekä vuosittain yhteen draamalliseen minisarjaan. Hankinnoista vastaa Ylen Luovat sisällöt -yksikön Yle Draamaan kuuluva elokuvatiimi.

 • Ylen ohjelmatoiminnan sisältöjä koskevat yleiset sopimusehdot (YSE 2017 A)

  Tuotantosopimuksen yleiset sopimusehdot

  Näitä Yleisradio Oy:n ohjelmatoiminnan sisältöjä koskevia yleisiä sopimusehtoja sovelletaan kaikkiin Ylen ohjelmatoiminnan sisällön tuottamista ja oikeuksia koskeviin sopimuksiin, joissa Sopimuskumppanilla on Ohjelman päätuottajavastuu, ellei Sopimuksessa ole nimenomaisesti muuta sovittu.

 • Jälkiarviointi – miten tavoitteet täyttyivät?

  Yle kokoaa analyysin ja käy sen läpi tuotantoyhtiön kanssa.

  Ohjelman tai muun hankkeen julkaisun jälkeen tilaaja toimittaa tuotantoyhtiölle kirjallisen analyysin ohjelman onnistumisesta. Kärkihankkeille asetetaan etukäteen asiakkuustavoitteet, joiden toteutumista Ylen asiakkuustutkimus seuraa.

 • Oikeudet

  Kaikki Ylen ohjelmat koetaan julkiseksi omaisuudeksi.

  Suomalaiset kokevat Ylen julkisin varoin tuottamat ja hankkimat ohjelmat yhteiseksi omaisuudeksi, jonka tulee olla laajasti saatavilla myös tulevaisuudessa esimerkiksi Ylen arkistopalvelussa. Lue lisää