Hyppää pääsisältöön

Maailmanennätyksessä mukana jo 400 juhlaa!

käsistä muodostuva sydän ja festariväkeä
käsistä muodostuva sydän ja festariväkeä Kuva: Shutterstock kaikkien aikojen juhannusjuhlat

Kaikkien aikojen juhannusjuhlat on saavuttanut huikean suosion! Ihmiset ympäri Suomea ovat ilmoittaneet omia mökkibileitään ja mitä erilaisempia juhlia mukaan historialliseen maailmanennätystanssiin. Pienimmissä juhlissa on yksi osallistuja, isoimmissa tuhansia. Juhlapaikkoja on mukana jo 400!

Voit ilmoittaa omat juhlasi mukaan tästä! Muuta ei tarvitse tehdä kuin soittaa Robinin Hula hula -kappale juhannusaattona 23.6. klo 22, tanssia, ottaa tapahtumasta kuva ja ilmoittaa meille tanssiin osallistuneiden määrä! Robinin kappale soi sekä Yle TV1:ssä että radiossa Radio Suomessa, YleX:llä ja Radio Novassa.

Jos haluat olla tekemässä maailmanennätystä isommassa porukassa, katso lähin julkinen juhlapaikka kartalta!

Tule mukaan tekemään historiallista tanssimisen maailmanennätystä ja pitämään hauskaa kaikkien aikojen juhannusjuhlissa yhdessä koko Suomen kanssa!

  • Kaikkien aikojen juhannusjuhlilla tanssi 222 542 suomalaista!

    Suomalaiset järjestivät juhannusaattona huikeat juhlat!

    Suomalaiset järjestivät juhannusaattona ennennäkemättömän suuret, koko maan yhteiset juhannusjuhlat! Yhteiseen maailmanennätystanssin yritykseen osallistui juhannusaattona klo 22 valtava määrä ihmisiä: 222 542 suomalaista tanssi yhtä aikaa ympäri Suomea ja Eurooppaa! Myös Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Uudessa-Seelannissa sekä Afrikassa osallistuttiin yhteiseen tanssiin. Tv:n kautta juhannusaaton ohjelma tavoitti uusintoineen 1 873 000 katsojaa!

  • Miljoonayleisö seurasi kaikkien aikojen juhannusjuhlia

    Maailmanennätystanssiin osallistui 10 000 juhlaa

    Maailmanennätystanssiin osallistui hurja määrä juhlia ympäri Suomea ja illan tv-lähetystä seurasi miljoonayleisö! Mukana oli 10 000 juhlaa ympäri Suomea ja maailmaa.