Hyppää pääsisältöön

Mies! Miten hallitset painoasi? Vastaa Vaakakapinan kyselyyn

Mies seisoo vaa' alla
Mies seisoo vaa' alla Kuva: pixabay.com/geralt Eve Mantu,mieskysely

Ylen Vaakakapina porautuu syksyllä miesten kehonkuvaan ja painonhallintakysymyksiin. Tiedonhankintaa ja kokemusten keruuta suoritetaan monella rintamalla. Tämä kysely on yksi keino ottaa selvää miesten ajatuksista. Kerro siis, mies: miten sinun painoasiasi ovat?

Mies ja painonhallinta

Kyselyn antia käytetään Vaakakapinan tulevissa jutuissa.

  • Vaakakapina - kansanliike, joka mursi pikadieettien vallan

    Kenenkään ihmisarvo ei ole kiinni kehon koosta

    Vaakakapina veti lääkärit, ministerit, kuntokeskukset ja ikilaihduttajat mukaan rintamaan. Kampanja mursi läskimyyttejä ja haastoi purkamaan kehovihan kulttuuria. Kun ihminen pitää itsestään, hän alkaa haluta itselleen hyviä asioita.

  • Sadun joulukirje: "Ajattelen edelleen, että ihminen on ihana!"

    Olkaamme kanssalaisia, ehdottaa Satu Lähteenkorva

    Millainen kulunut kapinavuosi on ollut Vaakakapinan psykologi Satu Lähteenkorvan näkökulmasta? Tässä Sadun joulukirje! Rakkaat vaakakapinalaiset ja sen rohkeat tukijat, En ole haikealla mielin, en, vaikka kohdallani päättyy yksi vaihe kapinassa, kun tehtäväni asiantuntijan roolissa päättyy. Olen saanut oppia paljon, enemmän kuin arvaatkaan.

Uusimmat sisällöt - Vaakakapina