Hyppää pääsisältöön

The Halcyon – hotelli, jota et unohda! Katso jo nyt, miten uutuussarja alkaa

TV1 tiistaisin 12.9. - 31.10.2017 klo 21.30 - 22.15, Yle Areenassa 30 päivää

Paljetteja, satiinikenkiä, cocktaileja – ja ilmahälytyksiä.

Viiden tähden hotelli The Halcyon viihdyttää hienostoasiakkaitaan. Palvelusväki huolehtii, että arkaluontoisetkin tapaamiset järjestyvät hienotunteisesti. Samaan aikaan toinen maailmansota moukaroi Lontoota.

Uusi brittiläinen draamasarja The Halcyon kertoo vilkkaan ja loisteliaan hotellin tarinan. Sarjaa on verrattu suosikkeihin kuten Downton Abbey ja Mr Selfridge.

Nimekkäät näyttelijät

Päärooleissa nähdään suositut näyttelijät Steven Mackintosh (Luther, Sisäpiirin miehet) , Olivia Williams (Jane Austenin elämä) ja Alex Jennings (Victoria).

Vuoteen 1940 sijoittuvan kahdeksanosaisen sarjan muissa rooleissa näyttelevät Kara Tointon (Mr Selfridge), Matt Ryan (Campus), Hermione Corfield, Mark Benton (Kotirintaman naiset) , Jamie Blackley ja Charity Wakefield (Susipalatsi).

Sota vaikuttaa kaikkiin

Draamasarjan keskiössä ovat hotellin omistava Hamiltonin perhe sekä hotellin henkilökunta. Sodan vaikutukset heijastuvat jokaiseen asemasta riippumatta.

The Halcyonin ovat käsikirjoittaneet Charlotte Jones ja Jack Lothian, jonka kynästä on lähtöisin Doc Martin -sarja. Sarjan tuottaja Chris Croucher on ollut mukana Downton Abbeyn tuotannossa.

The Halcyon. Tuotanto: Left Bank Pictures/ITV, Britannia, 2016.

Kommentit