Hyppää pääsisältöön

Juhannusaaton maailmanennätystä tanssitaan maalla, merellä ja ilmassa!

lapset leikkivät pallomeressä
lapset leikkivät pallomeressä Kuva: Shutterstock hulahulasuomi

Juhannusaaton maailmanennätysyritykseen on ilmoittautunut mukaan jo lähes 800 juhlaa ja lisää tulee koko ajan! Juhannusaattona 23.6. klo 22 hulataan maailmanennätystä siis koko Suomessa – maalla, merellä ja ilmassa – sekä myös lukuisissa juhlissa ulkomailla!

Maailmanennätystä pääsevät tanssimaan myös Finnairin Budapestin lennolla aattoiltaansa viettävät sekä Viking Linen ja Tallink Siljan matkustajalaivoilla juhannusta juhlivat matkustajat. Myös Pohjolan Matka on mukana maailmanennätyksen teossa.

”Ideahan on todella hieno. Suomalaiset ja myös kansainväliset matkustajat lähtevät varmasti ME-tanssiin mielellään ja laiva on tanssiareenaksi mitä mainioin paikka, laivallahan tanssitaan muutoinkin! On mahtavaa olla mukana tällaisessa koko kansan yhteisessä, iloisessa projektissa”, sanoo Tallink Siljan viestintäasiantuntija Sari Sillman.

Tallink Siljan laivoista tempaukseen osallistuvat molemmat Suomen lipun alla liikennöivät laivat, eli Helsinki-Tukholma-reitin Silja Serenade ja Turku-Tukholma-reitin Baltic Princess.

”On mahtavaa olla mukana tällaisessa koko kansan yhteisessä, iloisessa projektissa.”

”Sekä Silja Serenadella että Baltic Princessillä tämä yhteistanssi on omana ohjelmanumeronaan juhannusillan risteilyohjelmassa. Aktivoimme myös lapset mukaan tapahtumaan. Silja Linen oma maskotti Harri Hylje on jo aloittanut tanssiliikkeiden harjoittelun ja Harrin keinahteluja on jo voinut seurata sosiaalisen median puolella”, Sillman kertoo.

Viking Line on mukana maailmanennätyshaasteessa viidellä eri laivallaan. Myös Pohjolan Matka ja Finnair ovat lähteneet innolla mukaan maailmanennätyshaasteeseen. Edes matkustusväline ei siis rajoita maailmanennätykseen osallistumista, sillä hulata voi vaikka istualtaan.

"Nyt tehdään jotain ainutlaatuista, joten sellaisessa on hauska olla mukana", Finnairin viestinnästä kerrotaan.

"Musiikkiahan meillä on silloin tällöin lennoillakin, viimeksi San Franciscon reitin avauslennolla ja lennolla New Yorkiin koko miehistö lauloi matkustajille. Tämä on hieno idea, jossa on myös perinnettä mukana juhannustanssin muodossa. Miehistö kajauttaa musiikit lennolla AY756 Budapestistä Helsinkiin. Helsinkiin saavutaan klo 22.20."

Tule sinäkin mukaan maailmanennätykseen! Ilmoita omat juhlasi mukaan tästä!

Jos taas kaipaat julkista juhlapaikkaa, kurkkaa lähin ME-areenasi tästä!

Tehdään yhdessä maailmanennätys juhannusaattona 23.6. klo 22!

Kommentit