Hyppää pääsisältöön

Henkilö roolin takana: Siiri Partanen

Cicca Kallas (Siiri Partanen) Vihreiden Valojen keikalla Tampereen keskustorilla
Siiri Partanen on vastavalmistunut musiikin maisteri. Cicca Kallas (Siiri Partanen) Vihreiden Valojen keikalla Tampereen keskustorilla Kuva: Yle / Siiri Huttunen Cicca Kallas,Siiri Partanen,Uusi päivä (tv),henkilö roolin takana

Cicca Kallas pukeutuu rohkeasti mutta niin pukeutuu myös Siiri Partanen.

1. Miten päädyit näyttelemään Uuteen Päivään?
Kun uuteen televisiosarjaan alkukesästä 2010 haettiin näytteleviä muusikkoja, äitini löysi ilmoituksen netistä ja sattumalta minulta oli peruuntunut keikka juuri siltä päivältä, kun koesoitto järjestettiin. Koesoiton jälkeen oli vielä koekuvaus ja sitten tuli viesti, että olen päässy mukaan.

2. Mitä teet, kun et näyttele Uudessa Päivässä?
Valmistuin juuri Sibelius-Akatemiasta musiikin maisteriksi, työskentelen freelance-muusikkona, soitan useissa eri tyylisissä ja kokoisissa yhtyeissä, sävellän, sovitan ja sanoitan kappaleita sekä teen erilaisia teatteri- ja lyhytelokuva-projekteja näyttelijänä. Urheilen myös päivittäin, salilla käyminen on tosi tärkeä harrastus ja loistavaa vastapainoa työlle.

3. Suosikkihahmosi sarjassa?
Ehdottomasti Anni. Annilla on mahtava tyyli ja nauran aina hänen oivalluksilleen. Anni on positiivinen, aito ja rehellisesti oma itsensä, mitä arvostan ihmisissä. Onhan Anni myös tosi naivi, mutta sekin on mielestäni enemmän positiivinen kuin negatiivinen luonteenpiirre. Näyttelisin itsekin mielelläni Annia.

4. Mitä muistat UP:sta vielä vuosien päästä?
UP:sta on jäänyt paljon tärkeitä ja merkittäviä ihmisiä, jotka muistan varmasti läpi elämän. Paljon on myös hauskoja muistoja ja ainutkertaisia kokemuksia!

Siiriä voit seurata Instagramissa käyttäjänimellä siirisuurvisiiri

Lisää ohjelmasta