Hyppää pääsisältöön

Henkilö roolin takana: Valtteri Lehtinen

Jani Hellemaa näyttelee Valtteri Lehtistä Uudessa Päivässä
Jani Hellemaa näyttelee Valtteri Lehtistä Uudessa Päivässä Kuva: Yle / Anu Köyhäjoki-Järvinen Jani Hellemaa,Valtteri Lehtinen,Uusi päivä (tv),henkilö roolin takana

Valtteri Lehtisen suosikkihahmoja sarjassa ovat Marika, Tero, Aino ja Väinö.

1. Miten päädyit näyttelemään Uuteen Päivään?
Koekuvausten kautta vuonna 2010. Olen ollut mukana sarjassa sen alusta asti, mikä on ollut ihan huippua! Tämä on opettanut mua näyttelijänä todella paljon ja poikinut myös mahtavia työjuttuja.

2. Mitä teet, kun et näyttele Uudessa Päivässä?
Nautin siitä, että sain viime keväänä ylioppilaslakin päähäni UP-kuvausten yhteydessä. Toisin sanoen vietän kivaa nuoren miehen elämää: reissaan, nään ystäviä ja käyn kuntosalilla sekä laulutunneilla. Teen myös töitä muualla, kuten YleX-radiokanavalla sekä teattereissa.

3. Suosikkihahmosi sarjassa?
Yksi suosikeistani on Marika, koska hän on niin spontaani, päättäväinen ja hauska! Tykkään Marikan rytmikkyydestä. Muita suosikkejani ovat Tero, Aino ja totta kai meidän pieni Väinö!

4. Mitä muistat UP:sta vielä vuosien päästä?
Tulen varmasti muistamaan UP:n ihanan henkilökunnan sekä studion lämpimän tunnelman. Muistan myös sarjan alkuvaiheen ja sen mahtavan jännittävyyden! Kuvauksista mieleenpainuvimmat hetket ovat olleet Vilman vaikea valinta -musikaalin kuvaukset, jotka olivat minulle aivan erityiset. Tulen myös varmasti muistamaan Vihreiden Valojen bänditreenit ja keikat lukuisina iltoina!

Valtteria voit seurata Instagramissa käyttäjänimellä valtterilehtinen ja Snapchatissa käyttäjänimellä valtterinikolai

Lisää ohjelmasta

Kommentit