Hyppää pääsisältöön

Jo yli 1000 juhlaa mukana maailmanennätystanssissa – Katso suora lähetys TV1:ssä juhannusaattona!

saunavastoja laiturilla
saunavastoja laiturilla Kuva: Shutterstock hulahula suomi

Jo yli tuhat juhlaa on mukana juhannusaaton maailmanennätystanssissa! Seuraa suorana TV1:ssä klo 17.00–22.15 ja Radio Suomessa klo 16.00–24.00.

Pähkähullu idea saada suomalaiset tanssimaan yhtä aikaa samaa biisiä juhannusaattona on saanut kansan hullaantumaan! Juhannusaattona 23.6. klo 22 tehtävään maailmanennätysyritykseen on ilmoittautunut mukaan jo yli 1000 juhlaa.

Sadat suomalaiset ovat ilmoittaneet kaikkien aikojen juhannusjuhlille yksityisiä mökkijuhlia, kaveriporukoiden kekkereitä ja sukulaisten perinnejuhannuksia, jossa eri sukupolvet nauttivat yhdessä keskikesän juhlasta.

On häitä, laiturinnokkatansseja, olympialaisia, akrobatiaa, yllätyssynttäreitä, pitkiä perinteitä ja ihan tavallisia mökkijuhannuksia grillin ja saunan kera! Katso kaikki juhlat tästä ja ilmoita omasi mukaan!

Mukana ovat myös isoimmat juhannusfestarit, kymmeniä tanssilavoja, kaupunkien juhannusjuhlia, ravintoloita, busseja, laivoja ja yksi Finnairin lentokin! Suomen lisäksi maailmanennätystä tanssitaan 17 maassa Euroopassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa sekä Afrikassa joko paikallisten Suomi-yhteisöjen tai juhannusmatkoilla olevien suomalaisten johdolla.

Vielä ei ole myöhäistä ilmoittaa omaa juhlaa mukaan kaikkien aikojen juhannusjuhlille. TEE SE TÄSTÄ!

Maailmanennätys tanssitaan klo 22, jolloin Robinin Hula hula soi TV1:ssä, Radio Suomessa, YleX:llä, X3M:llä ja Radio Novassa.

Seuraa viisituntista suoraa lähetystä juhannusaattona 23.6. Yle TV1:ssä klo 17.00–22.15 tai kuuntele Radio Suomessa klo 16.00–24.00.

Kommentit