Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Elävän arkiston blogi pääkuva

Kotikadun kolmannen kauden suurin mysteeri löytyy ullakolta

Kaisla Löyttyjärvi näytteli Pirkkoa Kotikadussa.
Kaisla Löyttyjärvi näytteli Pirkkoa Kotikadussa. Kaisla Löyttyjärvi näytteli Pirkkoa Kotikadussa. Kuva: Ari-Pekka Keränen/Yle Kaisla Löyttyjärvi,Kotikatu

Kotikadun kolme ensimmäistä kautta ovat nyt katsottavissa Areenassa. Jokainen kausi on katsottavissa kuusi kuukautta, joten vielä on aikaa aloittaa koko sarja alusta. Ensimmäinen kausi on katseltavissa 25.7. saakka.

Vuosina 1997–1998 nähty kolmas kausi saapui juuri juhannuksen kynnyksellä katsottavaksi. Toinen kausi pättyi jaksoon, jossa tanssittiin Jannen ja Pirkon häitä. Ensimmäisen kauden yhteenvedon ja toisen kauden ennakkoasetelmat vedimme yhteen jo huhtikuussa.

Kolmannella kaudella harrastetaan uhkapelejä ja juodaan viinaa. Hannes, Ninni, Hessu ja Tuula aikovat muuttaa Kirkkonummelle, mutta kuolemaan johtanut onnettomuus estää suunnitelmat. Teemu joutuu siirtämään opintojaan. Maija löytää yllättävän innoituksen uudelle kirjalleen ullakolta ja Mirja pelkää ensirakkautensa puolesta. Internetistä löytyy arkaluontoista materiaalia Pirkosta ja Artun ura muusikkona lähtee nousuun.

Katso tästä kolmannen kauden ensimmäinen jakso.

Kolmannen kauden kaikki jaksot Yle Areenassa.

Tänä vuonna Kotikatua on ensi kertaa nähty sen ensilähetyksen jälkeen. Kaivattu toivesarja onkin noussut yhdeksi katsotuimmista ohjelmista Areenassa.

Yle Areenan katsotuimmat tv-ohjelmat vuonna 2017
Areenan katsotuimmat ohjelmat tammi–kesäkuu 2017 Yle Areenan katsotuimmat tv-ohjelmat vuonna 2017 Yle Areena,Skam (tv-sarja),Uusi päivä (tv),Yle Uutiset,Kotikatu,Syke (tv-sarja)

Ja lisää piisaa! Kotikatua tehtiin yhteensä 18 kautta. Kaikki kaudet nähdään Areenassa kuuden vuoden sisällä. Jokainen kausi on nähtävillä kuusi kuukautta. Neljäs kausi on katsottavissa lokakuun lopulla ja tästä alkaen seuraava aina kolmen kuukauden päästä edeltävästä. Vielä on myös kuukausi aikaa aloittaa koko sarja alusta, sillä ensimmäinen kausi on katsottavissa 25.7. saakka.

Loppuun vielä katsomisvinkki. Vuoroin vieraissa -sarja on tehnyt paluun Areenaan. Huippusuosittu ysärisarja kertoo kahdesta pariskunnasta, rakkaudesta ja pettämisestä. Jos tykkäät Kotikadusta, tykkäät ehkä myös Vuoroin vieraissa -sarjasta.

Muista myös tehdä Kotikatu-testimme!

Lue lisää:

Mäkimaan perhe TV1:n sarjasta Kotikatu

Kuka Kotikadun hahmoista olet? Tee testi!

Oletko Mäkimaa vai Luotola? Tee testi ja löydä oma sisäinen kotikatulaisesi.

Lisää ohjelmasta

 • Ongelmia Areenan Chromecast-toistossa

  Chromecast-toisto ei toimi luotettavasti

  Chromecast ei tällä hetkellä toimi luotettavasti Areenan mobiilisovellusten kanssa. Osa Areenan mobiilisovelluksia käyttävistä käyttäjistä on kokenut ongelmia Areenan Chromecast-toistossa. Osa Areenassa tarjolla olevista ohjelmista ei toistu tai toisto lakkaa kesken ohjelman. Ongelmat ovat tiedossa ja niitä yritetään korjata.

 • Manillaköysi, Kirje isältä ja muita toivottuja draamoja sotien varjostamista vuosista Areenassa

  Sarjoja ja elokuvia sodan ja rauhan vuosista

  Sisua, sydäntä, vallanhimoa ja herkkää iloa läikehtii Areenaan juuri julkaisemissamme elokuvissa ja sarjoissa. Katsottavana ovat toivotut tv-elokuvat Manillaköysi, Kirje isältä, Tykkimies Kauppalan viimeiset vaiheet sekä Vääpeli Sadon tapaus. Itsenäistä identiteettiä etsivää Suomea halkovat draamasarjat Sodan ja rauhan miehet, Yhdeksän miehen saappaat, Mustat ja punaiset vuodet Tampereella, Kukkivat roudan maat Ylä-Savossa sekä Isännät ja isäntien varjot Pohjois-Pohjanmaalla.

 • Vieraita Transilvaniasta ja aikojen takaa – tieteis- ja kauhukuunnelmia syksyä synkistämään

  Dracula, Frankenstein ja toivottuja scifikuunnelmia.

  Tieteiskertomuksissa matkustetaan esihistoriaan ampumaan dinosauruksia ja herätellään henkiin horroksessa virunut tieteilijä. Vieraalla planeetalla kasveillakin on tietoisuus ja kyky hallita vieraiden mieliä. Poikien viljelyharrastus uhkaa avata ovet ulkoavaruuden valloittajille. Dracula nousee maihin Lontoossa ja tohtori Frankensteinin luoma hirviö etsii rakkautta ja hyväksyntää syrjäisellä saarella.

 • Kaisa tuli kuolemaan Kotikadulle – neljäs kausi nyt Areenassa

  Eeva Mäkimaan äiti ilmestyi Kotikadulle neljännellä kaudella

  Kotikadun neljäs kausi alkaa, kun Mäkimaiden ovelle ilmestyy yllättäen Eevan äiti Kaisa mukanaan huonoja uutisia. Kaisan tarina vie läpi koko kauden, mutta myös muille kotikatulaisille tapahtuu. Alunperin vuosina 1998–1999 lähetetty neljäs kausi on katsottavissa Areenassa 26.10. alkaen kuusi kuukautta.