Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Elävän arkiston blogi pääkuva

Kotikadun kolmannen kauden suurin mysteeri löytyy ullakolta

Kaisla Löyttyjärvi näytteli Pirkkoa Kotikadussa.
Kaisla Löyttyjärvi näytteli Pirkkoa Kotikadussa. Kaisla Löyttyjärvi näytteli Pirkkoa Kotikadussa. Kuva: Ari-Pekka Keränen/Yle Kaisla Löyttyjärvi,Kotikatu

Kotikadun kolme ensimmäistä kautta ovat nyt katsottavissa Areenassa. Jokainen kausi on katsottavissa kuusi kuukautta, joten vielä on aikaa aloittaa koko sarja alusta. Ensimmäinen kausi on katseltavissa 25.7. saakka.

Vuosina 1997–1998 nähty kolmas kausi saapui juuri juhannuksen kynnyksellä katsottavaksi. Toinen kausi pättyi jaksoon, jossa tanssittiin Jannen ja Pirkon häitä. Ensimmäisen kauden yhteenvedon ja toisen kauden ennakkoasetelmat vedimme yhteen jo huhtikuussa.

Kolmannella kaudella harrastetaan uhkapelejä ja juodaan viinaa. Hannes, Ninni, Hessu ja Tuula aikovat muuttaa Kirkkonummelle, mutta kuolemaan johtanut onnettomuus estää suunnitelmat. Teemu joutuu siirtämään opintojaan. Maija löytää yllättävän innoituksen uudelle kirjalleen ullakolta ja Mirja pelkää ensirakkautensa puolesta. Internetistä löytyy arkaluontoista materiaalia Pirkosta ja Artun ura muusikkona lähtee nousuun.

Katso tästä kolmannen kauden ensimmäinen jakso.

Kolmannen kauden kaikki jaksot Yle Areenassa.

Tänä vuonna Kotikatua on ensi kertaa nähty sen ensilähetyksen jälkeen. Kaivattu toivesarja onkin noussut yhdeksi katsotuimmista ohjelmista Areenassa.

Yle Areenan katsotuimmat tv-ohjelmat vuonna 2017
Areenan katsotuimmat ohjelmat tammi–kesäkuu 2017 Yle Areenan katsotuimmat tv-ohjelmat vuonna 2017 Yle Areena,Skam (tv-sarja),Uusi päivä (tv),Yle Uutiset,Kotikatu,Syke (tv-sarja)

Ja lisää piisaa! Kotikatua tehtiin yhteensä 18 kautta. Kaikki kaudet nähdään Areenassa kuuden vuoden sisällä. Jokainen kausi on nähtävillä kuusi kuukautta. Neljäs kausi on katsottavissa lokakuun lopulla ja tästä alkaen seuraava aina kolmen kuukauden päästä edeltävästä. Vielä on myös kuukausi aikaa aloittaa koko sarja alusta, sillä ensimmäinen kausi on katsottavissa 25.7. saakka.

Loppuun vielä katsomisvinkki. Vuoroin vieraissa -sarja on tehnyt paluun Areenaan. Huippusuosittu ysärisarja kertoo kahdesta pariskunnasta, rakkaudesta ja pettämisestä. Jos tykkäät Kotikadusta, tykkäät ehkä myös Vuoroin vieraissa -sarjasta.

Muista myös tehdä Kotikatu-testimme!

Lue lisää:

Mäkimaan perhe TV1:n sarjasta Kotikatu

Kuka Kotikadun hahmoista olet? Tee testi!

Oletko Mäkimaa vai Luotola? Tee testi ja löydä oma sisäinen kotikatulaisesi.

Lisää ohjelmasta

 • Kulttuurin moniottelija Jukka Mäkisen rakastettuja maalaiskomedioita heinäkuun Toivotut-paketissa

  Kymmenen kysymystä ohjaajalle ja tietenkin ne ohjelmat myös!

  Syvähaastattelussa ohjaaja Jukka Mäkinen, joka on tehnyt mittavan määrän viihdettä ja draamaa Ylellä. Niin yksittäisiä pisteohjelmia kuin pitkiä sarjoja. Heikki Luoman kanssa yhteistyössä tehdyt maalaiskomediat ovat katsojien suursuosikkeja. Jukan jäädessä eläkkeelle julkaisemme läksiäislahjana heinäkuun Toivotut-paketissa hänen suosittuja sarjojaan: Matkalaukkukostaja ja Luonnonmukainen rakastaja -sarjat sekä maalaiskomedioina tutuksi tulleet Kuusniemi-sarjat.

 • Areenan selainpalvelun uusi soitin helpottaa käyttöä

  Areenassa käytössä uusi soitin

  Areenassa on otettu käyttöön uusi soitinohjelma, jonka avulla videot toistetaan Areenan selainpalvelussa. Uuden soittimen merkittävin ominaisuus on se, että se ei käytä Flash-liitännäistä sisällön toistamiseen. Videot toistuvat HTML5-tekniikan avulla. Sama soitin on jo aiemmin ollut käytössä Areenan TV-kanavalähetyksissä ja klippisisällöissä.

 • Areena korvaa Ylen radiosovellukset mobiililaitteissa

  Areena on myös radion koti

  Ylen radiokanavakohtaiset mobiliisovellukset lakkaavat lähipäivinä toimimasta. Jatkossa kanavien suorat lähetykset ovat kuunneltavissa Areena-sovelluksissa, joiden radio-ominaisuudet kehittyvät entistä paremmiksi. Nyt julkaistava versio Areena-sovelluksesta tekee erityisesti suorien radiolähetysten kuuntelusta helppoa.

 • Kotikadun kolmannen kauden suurin mysteeri löytyy ullakolta

  Neljäs kausi tulee katsottavaksi lokakuussa.

  Kotikadun kolme ensimmäistä kautta ovat nyt katsottavissa Areenassa. Jokainen kausi on katsottavissa kuusi kuukautta, joten vielä on aikaa aloittaa koko sarja alusta. Ensimmäinen kausi on katseltavissa 25.7. saakka. Vuosina 1997–1998 nähty kolmas kausi saapui juuri juhannuksen kynnyksellä katsottavaksi. Toinen kausi pättyi jaksoon, jossa tanssittiin Jannen ja Pirkon häitä.