Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Elävän arkiston blogi pääkuva

Kotikadun kolmannen kauden suurin mysteeri löytyy ullakolta

Kaisla Löyttyjärvi näytteli Pirkkoa Kotikadussa.
Kaisla Löyttyjärvi näytteli Pirkkoa Kotikadussa. Kaisla Löyttyjärvi näytteli Pirkkoa Kotikadussa. Kuva: Ari-Pekka Keränen/Yle Kaisla Löyttyjärvi,Kotikatu

Kotikadun kolme ensimmäistä kautta ovat nyt katsottavissa Areenassa. Jokainen kausi on katsottavissa kuusi kuukautta, joten vielä on aikaa aloittaa koko sarja alusta. Ensimmäinen kausi on katseltavissa 25.7. saakka.

Vuosina 1997–1998 nähty kolmas kausi saapui juuri juhannuksen kynnyksellä katsottavaksi. Toinen kausi pättyi jaksoon, jossa tanssittiin Jannen ja Pirkon häitä. Ensimmäisen kauden yhteenvedon ja toisen kauden ennakkoasetelmat vedimme yhteen jo huhtikuussa.

Kolmannella kaudella harrastetaan uhkapelejä ja juodaan viinaa. Hannes, Ninni, Hessu ja Tuula aikovat muuttaa Kirkkonummelle, mutta kuolemaan johtanut onnettomuus estää suunnitelmat. Teemu joutuu siirtämään opintojaan. Maija löytää yllättävän innoituksen uudelle kirjalleen ullakolta ja Mirja pelkää ensirakkautensa puolesta. Internetistä löytyy arkaluontoista materiaalia Pirkosta ja Artun ura muusikkona lähtee nousuun.

Katso tästä kolmannen kauden ensimmäinen jakso.

Kolmannen kauden kaikki jaksot Yle Areenassa.

Tänä vuonna Kotikatua on ensi kertaa nähty sen ensilähetyksen jälkeen. Kaivattu toivesarja onkin noussut yhdeksi katsotuimmista ohjelmista Areenassa.

Yle Areenan katsotuimmat tv-ohjelmat vuonna 2017
Areenan katsotuimmat ohjelmat tammi–kesäkuu 2017 Yle Areenan katsotuimmat tv-ohjelmat vuonna 2017 Yle Areena,Skam (tv-sarja),Uusi päivä (tv),Yle Uutiset,Kotikatu,Syke (tv-sarja)

Ja lisää piisaa! Kotikatua tehtiin yhteensä 18 kautta. Kaikki kaudet nähdään Areenassa kuuden vuoden sisällä. Jokainen kausi on nähtävillä kuusi kuukautta. Neljäs kausi on katsottavissa lokakuun lopulla ja tästä alkaen seuraava aina kolmen kuukauden päästä edeltävästä. Vielä on myös kuukausi aikaa aloittaa koko sarja alusta, sillä ensimmäinen kausi on katsottavissa 25.7. saakka.

Loppuun vielä katsomisvinkki. Vuoroin vieraissa -sarja on tehnyt paluun Areenaan. Huippusuosittu ysärisarja kertoo kahdesta pariskunnasta, rakkaudesta ja pettämisestä. Jos tykkäät Kotikadusta, tykkäät ehkä myös Vuoroin vieraissa -sarjasta.

Muista myös tehdä Kotikatu-testimme!

Lue lisää:

Mäkimaan perhe TV1:n sarjasta Kotikatu

Kuka Kotikadun hahmoista olet? Tee testi!

Oletko Mäkimaa vai Luotola? Tee testi ja löydä oma sisäinen kotikatulaisesi.

Lisää ohjelmasta

 • Areenan haku löytää nyt paremmin

  Areena-hakua on uudistettu

  Yksi useimmin kuulluista toiveista Areenan käyttäjiltä on ollut Areenan haun parempi toimivuus. Onkin ilo kertoa, että ensimmäiset askeleet haun kehittämiseksi on nyt tehty. Aiemmin Areenan haku on pitkälti perustunut ohjelmien nimiin. Toisin sanoen hakulaatikkoon on kirjoitettu ohjelman nimi ja käyttäjälle on näytetty nimellä löytyvät ohjelmat.

 • Kotimaisia rikossarjoja rangaistukseksi Suomen kansalle liiasta nordic noirin palvonnasta!

  Toivotut-paketissa Areenassa mm. Raid ja Kiimaiset poliisit

  Syyskuun Toivotut-pakettiin Yle Areenaan on etsitty kissojen, koirien ja vasikoiden avulla suomalaisia rikossarjoja ja -ohjelmia. Rikostarinat kiehtovat ihmismieltä kaikissa muodoissaan. Herääkö meissä jokaisessa poliisi ja rikostutkija? Rikollinen? Vai vetävätkö rikoksen herättämät tunteet rikostarinoiden äärelle? Omia tunteitaan voi tarkastella katsomalla Rosvoja ja poliiseja -paketissa mm. Raidia, Kiimaisia poliiseja, Harjunpäitä ja Rikostarinoita Suomesta.

 • Areenan Samsung-sovelluksen ongelmia ratkottu

  Samsung-ongelmia ratkottu

  Joitakin Samsungin vuosina 2015 ja 2016 valmistettuja äly-tv-laitteita ja niiden Areena-sovellusta vaivannut vika on korjattu. Ongelmana oli, että kaikki Areena-sisällöt eivät toistuneet laitteilla, jotka olivat saaneet Samsungin julkaiseman sovelluspäivityksen. Ongelma korjattiin tekemällä muutoksia Areenan taustajärjestelmiin.

 • Ikkunoita ihmismieleen - syksyä juhlistetaan palkituilla radiodraamoilla

  Palkittuja radiodraamoja syyskuun alkuun

  Syksyn alkajaisiksi Areenaan julkaistaan viisitoista Sokeain kuunnelmapalkinnolla palkittua radiodraamaa vuosilta 1978-2006. Tarinoiden skaala liikkuu viime vuosisadan alun Pohjanmaalta 1950-luvun Intiaan, huumevieroitusklinikalta koulukiusatun nahkoihin, lapsensa kehityksestä huolestuneiden vanhempien arkeen ja vaimoaan hautaavan miehen huoliin.