Hyppää pääsisältöön

Podcast! Näin lataat ohjelman itsellesi

Person som lyssnar på musik.
Lataa ohjelmia kuunneltavaksesi milloin vain, missä vain! Person som lyssnar på musik. Kuva: Unsplash/Diddharth Bhogra musiikki,kuulokkeet

Ylen radio-ohjelmia voit ladata mobiililaitteeseesi kuunneltavaksi itsellesi sopivimpaan aikaan ja paikkaan, ilman nettiyhteyttä.

Podcasteiksi kutsumme ladattavaksi tarjottavia ohjelmia, joita ei ole lähetetty radiossa lainkaan - tai jotka ovat ennen radioesitystään julkaistu Yle Areenassa.

Kaikki ladattavissa olevat ohjelmat löydät Yle Areenasta osoitteesta http://areena.yle.fi/radio/a-o/ladattavat
ja podcastit kokoamme osoitteeseen http://yle.fi/podcast

Aivan ensimmäiseksi tarvitset älypuhelimeesi (tai tablettiin) podcast-sovelluksen. Sellainen saattaa olla laitteessasi jo valmiiksi, mutta sovelluskaupoissa (Android-laitteet: Play Kauppa, IOS-laitteet: App Store) on tarjolla useita, maksuttomiakin, vaihtoehtoja.

Kun olet ladannut Podcast-sovelluksen, etsi haluamasi ohjelma/sarja esiin sen nimellä sovelluksen hakutoiminnolla ja valitse Tilaa/Subscribe.

Sovellus listaa esille kaikki ohjelman ladattavissa olevat jaksot. Uudet jaksot saat sovellukseesi jatkossa automaattisesti.

Jaksoja voi kuunnella lataamattakin, kunhan puhelin on yhteydessä internetiin. Puhelimen muistiin ladattuja jaksoja voit kuunnella ilman nettiyhteyttä.

Kannattaa tarkistaa, että sovelluksen asetuksissa on mahdollisuus poistaa ladattu ohjelma sen jälkeen, kun ohjelma on kuunneltu, jotta laitteen muisti ei suotta täyty. Ohjelman tiedot säilyvät sovelluksessa, ja voit palata sen pariin myöhemminkin.

  • Ihana Seela - Seela Sellan elämä omin sanoin

    Podcast Seela Sellan elämästä.

    Ihana Seela -podcast valottaa näyttelijä Seela Sellan elämää. Hän kertoo avoimesti lapsuudestaan, urastaan ja avioliitostaan, kipeistäkin asioista.

  • Some – artisti hoitaa!

    Sometus hoidetaan yleensä palkatta muun työn ohessa.

    Monikanavainen sometus vie aikaa ja rahaa, ja huomion nappaaminen kuluttajilta loputtoman tarjonnan keskellä vaatii kekseliäisyyttä ja suunnitelmallisuutta. Levy-yhtiöt, tv-kanavat, tuotantoyhtiöt ja muut viihteen tuottajat puskevatkin tuotteitaan ja esiintyjiään esiin some-kanavissa 24/7.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua