Hyppää pääsisältöön

Podcast! Näin lataat ohjelman itsellesi

Person som lyssnar på musik.
Lataa ohjelmia kuunneltavaksesi milloin vain, missä vain! Person som lyssnar på musik. Kuva: Unsplash/Diddharth Bhogra musiikki,kuulokkeet

Ylen radio-ohjelmia voit ladata mobiililaitteeseesi kuunneltavaksi itsellesi sopivimpaan aikaan ja paikkaan, ilman nettiyhteyttä.

Podcasteiksi kutsumme ladattavaksi tarjottavia ohjelmia, joita ei ole lähetetty radiossa lainkaan - tai jotka ovat ennen radioesitystään julkaistu Yle Areenassa.

Kaikki ladattavissa olevat ohjelmat löydät Yle Areenasta osoitteesta http://areena.yle.fi/radio/a-o/ladattavat
ja podcastit kokoamme osoitteeseen http://yle.fi/podcast

Aivan ensimmäiseksi tarvitset älypuhelimeesi (tai tablettiin) podcast-sovelluksen. Sellainen saattaa olla laitteessasi jo valmiiksi, mutta sovelluskaupoissa (Android-laitteet: Play Kauppa, IOS-laitteet: App Store) on tarjolla useita, maksuttomiakin, vaihtoehtoja.

Kun olet ladannut Podcast-sovelluksen, etsi haluamasi ohjelma/sarja esiin sen nimellä sovelluksen hakutoiminnolla ja valitse Tilaa/Subscribe.

Sovellus listaa esille kaikki ohjelman ladattavissa olevat jaksot. Uudet jaksot saat sovellukseesi jatkossa automaattisesti.

Jaksoja voi kuunnella lataamattakin, kunhan puhelin on yhteydessä internetiin. Puhelimen muistiin ladattuja jaksoja voit kuunnella ilman nettiyhteyttä.

Kannattaa tarkistaa, että sovelluksen asetuksissa on mahdollisuus poistaa ladattu ohjelma sen jälkeen, kun ohjelma on kuunneltu, jotta laitteen muisti ei suotta täyty. Ohjelman tiedot säilyvät sovelluksessa, ja voit palata sen pariin myöhemminkin.

 • Some – artisti hoitaa!

  Sometus hoidetaan yleensä palkatta muun työn ohessa.

  Monikanavainen sometus vie aikaa ja rahaa, ja huomion nappaaminen kuluttajilta loputtoman tarjonnan keskellä vaatii kekseliäisyyttä ja suunnitelmallisuutta. Levy-yhtiöt, tv-kanavat, tuotantoyhtiöt ja muut viihteen tuottajat puskevatkin tuotteitaan ja esiintyjiään esiin some-kanavissa 24/7.

 • Aika kertoa koko tarina

  Intiaanit tullee! - tätä tarinaa ei ole kerrottu aiemmin

  Savunhajuinen joukko tutkijoita ja professoreita saapuu yön pimeydessä kello 4, kuorma- ja linja-autoilla Sollefteåsta, Ruotsista, Haaparannan rajalle. Autoihin on pakattu ryhmä Iriadamant-elämäntapaintiaaneja, sekä koko heidän leirinsä. Oulun läheltä, Sanginjoelta löytyy väliaikainen paikka asettautua.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

 • Suomen kansallisklassikko Tuntematon sotilas kasvaa näyttäväksi tv-sarjaksi Ylen kanavilla

  Viisiosainen sarja sisältää uutta materiaalia.

  Yle julkaisee ensimmäisenä TV1:ssä ja Yle Areenassa viisiosaisen Tuntematon sotilas -sarjan. Väinö Linnan kansallisklassikoksi muodostuneesta teoksesta kuvattu sarja alkaa TV1:n Kotikatsomossa sunnuntaina 30.12. kello 21.05. Loput neljä jaksoa nähdään tammikuussa sunnuntai-iltaisin kello 21.05. Kaikki viisi osaa julkaistaan kerralla katalogina Yle Areenassa 30.12. Tv-sarja laajentaa lokakuussa 2017 ensi-iltansa saaneen Tuntematon sotilas -elokuvan tarinaa.

 • Lista asioista, joita vihaan nykyajassa

  Asioita, joita vihaan nykyajassa

  Joulun alla ihmiset ovat pahalla päällä. Tähän syynä on koko vuoden patoutunut vitutus. Jos haluat helpottaa oloasi ennen jouluaattoa, laadi lista, johon keräät vihaamiasi asioita. Sen tarkoitus ei ole olla ratkaisukeskeinen. Listan ainoa tehtävä on saada olla vihainen. KulttuuriCocktailin Tuomas Karemo laati malliksi oman listansa.

 • Näkymättömästä säestäjästä tuli arvostettu pianopedagogi ja rakastettu musiikkijulkkis

  Meri Louhos kertoo elämästään laajassa artikkelisarjassa.

  Nuoruudessaan Meri Louhos, 91, oli näkymätön pianisti, säestäjä ja improvisoija, jonka nimeä ei aina edes mainittu. Meristä tuli sekä pianotaiteilija, arvostettu pianopedagogi että rakastettu radioääni ja tv-juontaja. Laajassa artikkelisarjassa Meri muistelee pitkää elämäänsä, josta ei seikkailuja puutu.