Hyppää pääsisältöön

Jaa kuvia ja videoita somessa #hulahulasuomi – parhaat poimitaan illan lähetykseen!

Hulahula Suomen koostekuva
Hulahula Suomen koostekuva kaikkien aikojen juhannusjuhlat

Jaa kuvasi tai videosi Facebookissa tai Instagramissa tunnisteella #hulahulasuomi. Huom. Muista laittaa julkaisun asetukset julkiseksi. Parhaat poimitaan illan suoraan tv-lähetykseen 23.6. klo 17.00–22.15.

Voit kertoa myös olevasi mukana maailmanennätyksessä liittämällä Facebook-profiilikuvaasi maailmanennätyskehyksen. Kehyksen lisääminen on helppoa:

1. Tykkää Hulahula Suomi -sivusta
2. Mene osoitteeseen https://m.facebook.com/profilepicframes ja etsi Hulahula Suomi
3. Valitse Mukana maailmanennätyksessä -kehys
4. Klikkaa: Käytä profiilikuvana!

Hulahula Suomi huipentuu tänään juhannusaattona klo 22 maailmanennätysyritykseen, kun tanssimme kaikki yhdessä Hula hulaa ympäri Suomen!

Huomioithan, että:

1. #hulahulasuomi-tunnuksella merkittyä materiaalia voidaan käyttää Ylen TV1 -kanavalla nähtävässä Hulahula Suomi -lähetyksessä, Areenassa ja nettiartikkeleissa.

2. Huolehdi, ettei kuvasi tai videosi loukkaa kenenkään muun tekijänoikeuksia tai muita oikeuksia. Pyydä videolla ja kuvissa esiintyvien suostumus tallentamiseen.

3. Ylellä on lupa käyttää #hulahulasuomi-tunnuksilla merkittyä materiaalia ilman erillistä korvausta. Käyttämällä tunnisteita luovutat oikeudet materiaaliin.

  • Kaikkien aikojen juhannusjuhlilla tanssi 222 542 suomalaista!

    Suomalaiset järjestivät juhannusaattona huikeat juhlat!

    Suomalaiset järjestivät juhannusaattona ennennäkemättömän suuret, koko maan yhteiset juhannusjuhlat! Yhteiseen maailmanennätystanssin yritykseen osallistui juhannusaattona klo 22 valtava määrä ihmisiä: 222 542 suomalaista tanssi yhtä aikaa ympäri Suomea ja Eurooppaa! Myös Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Uudessa-Seelannissa sekä Afrikassa osallistuttiin yhteiseen tanssiin. Tv:n kautta juhannusaaton ohjelma tavoitti uusintoineen 1 873 000 katsojaa!

  • Miljoonayleisö seurasi kaikkien aikojen juhannusjuhlia

    Maailmanennätystanssiin osallistui 10 000 juhlaa

    Maailmanennätystanssiin osallistui hurja määrä juhlia ympäri Suomea ja illan tv-lähetystä seurasi miljoonayleisö! Mukana oli 10 000 juhlaa ympäri Suomea ja maailmaa.