Hyppää pääsisältöön

KIIIIITOS Suomi! Yli 12 000 juhlapaikkaa oli mukana maailmanennätystanssissa! - Katso video klo 22 tanssista

Kaikkien aikojen juhannusjuhlat sai koko Suomen tanssimaan! Maailmanennätystä tanssittiin yli 12 000 paikassa ympäri Suomea ja Eurooppaa! Myös Pohjois- ja Etelä-Amerikassa ja Afrikassa hulattiin!

Viisituntisessa TV-lähetyksessä seurattiin juhannuksen juhlintaa ympäri Suomea. Lähetys huipentui koko Suomen yhteiseen tanssiin 100-vuotiaan Suomen kunniaksi! Katso alta video 23.6. klo 22 yhteisestä tanssista!

  • Kaikkien aikojen juhannusjuhlilla tanssi 222 542 suomalaista!

    Suomalaiset järjestivät juhannusaattona huikeat juhlat!

    Suomalaiset järjestivät juhannusaattona ennennäkemättömän suuret, koko maan yhteiset juhannusjuhlat! Yhteiseen maailmanennätystanssin yritykseen osallistui juhannusaattona klo 22 valtava määrä ihmisiä: 222 542 suomalaista tanssi yhtä aikaa ympäri Suomea ja Eurooppaa! Myös Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Uudessa-Seelannissa sekä Afrikassa osallistuttiin yhteiseen tanssiin. Tv:n kautta juhannusaaton ohjelma tavoitti uusintoineen 1 873 000 katsojaa!

  • Miljoonayleisö seurasi kaikkien aikojen juhannusjuhlia

    Maailmanennätystanssiin osallistui 10 000 juhlaa

    Maailmanennätystanssiin osallistui hurja määrä juhlia ympäri Suomea ja illan tv-lähetystä seurasi miljoonayleisö! Mukana oli 10 000 juhlaa ympäri Suomea ja maailmaa.