Hyppää pääsisältöön

Osallistuitko ME-tanssiin? Katso tästä ohjeet, olit sitten ilmoittautunut etukäteen tai et!

Yötöntä yötä juhlivia ihmisiä rannalla
Yötöntä yötä juhlivia ihmisiä rannalla Kuva: Shutterstock kaikkien aikojen juhannusjuhlat

Osallistuitko maailmanennätystanssiin? Ilmoita meille tanssiin osallistuneiden määrä ja pistä kuva tai video tanssista todisteeksi!

Jos olet ilmoittanut tapahtumasi etukäteen, voit ilmoittaa osallistujamäärän ja lisätä kuvan, videon tai somesisällön ilmoittautumislomakkeesi kautta. Jos tässä tulee ongelmia, voit lähettää kuvan ja osallistujamäärän myös sähköpostilla hulahulasuomi@yle.fi.

Jos et ole ilmoittanut tapahtumaasi etukäteen, laita meille sähköpostilla osallistujamäärä ja kuva tai video hulahulasuomi@yle.fi! Ilmoita osallistujien määrä mielellään heti 23.6. klo 22 jälkeen tai ihan viimeistään juhannuspäivänä 24.6. klo 13!

Kommentit