Hyppää pääsisältöön

Osallistuitko ME-tanssiin? Katso tästä ohjeet, olit sitten ilmoittautunut etukäteen tai et!

Yötöntä yötä juhlivia ihmisiä rannalla
Yötöntä yötä juhlivia ihmisiä rannalla Kuva: Shutterstock kaikkien aikojen juhannusjuhlat

Osallistuitko maailmanennätystanssiin? Ilmoita meille tanssiin osallistuneiden määrä ja pistä kuva tai video tanssista todisteeksi!

Jos olet ilmoittanut tapahtumasi etukäteen, voit ilmoittaa osallistujamäärän ja lisätä kuvan, videon tai somesisällön ilmoittautumislomakkeesi kautta. Jos tässä tulee ongelmia, voit lähettää kuvan ja osallistujamäärän myös sähköpostilla hulahulasuomi@yle.fi.

Jos et ole ilmoittanut tapahtumaasi etukäteen, laita meille sähköpostilla osallistujamäärä ja kuva tai video hulahulasuomi@yle.fi! Ilmoita osallistujien määrä mielellään heti 23.6. klo 22 jälkeen tai ihan viimeistään juhannuspäivänä 24.6. klo 13!

  • Kaikkien aikojen juhannusjuhlilla tanssi 222 542 suomalaista!

    Suomalaiset järjestivät juhannusaattona huikeat juhlat!

    Suomalaiset järjestivät juhannusaattona ennennäkemättömän suuret, koko maan yhteiset juhannusjuhlat! Yhteiseen maailmanennätystanssin yritykseen osallistui juhannusaattona klo 22 valtava määrä ihmisiä: 222 542 suomalaista tanssi yhtä aikaa ympäri Suomea ja Eurooppaa! Myös Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Uudessa-Seelannissa sekä Afrikassa osallistuttiin yhteiseen tanssiin. Tv:n kautta juhannusaaton ohjelma tavoitti uusintoineen 1 873 000 katsojaa!

  • Miljoonayleisö seurasi kaikkien aikojen juhannusjuhlia

    Maailmanennätystanssiin osallistui 10 000 juhlaa

    Maailmanennätystanssiin osallistui hurja määrä juhlia ympäri Suomea ja illan tv-lähetystä seurasi miljoonayleisö! Mukana oli 10 000 juhlaa ympäri Suomea ja maailmaa.