Hyppää pääsisältöön

Tänään tehdään maailmanennätystä! – Katso ja kuuntele suoraa lähetys Ylen kanavilta

Kaikkien aikojen juhannusjuhlat on saanut suomalaisilta valtavan innostuneen vastaanoton: mukaan on ilmoittautunut jo huikeat 1 500 juhlaa – ja lisää tulee koko ajan. Vielä ei ole myöhäistä tulla mukaan, ilmoita oma juhlasi maailmanennätystanssiin tästä!

Mistä maailmanennätyksessä ja juhlalähetyksessä on kyse?

265 000 hollantilaista tanssi vuonna 2006 yhtä aikaa. Juhannusaattona 2017 klo 22 suomalaiset rikkovat yhdessä tuon ennätyksen 100-vuotiaan Suomen kunniaksi! Tämä tapahtuu tanssimalla yhtä aikaa Robinin Hula hula -kappaletta klo 22.00. Hula hula soi tuolloin TV1:n suorassa lähetyksessä, Radio Suomessa, YleX:llä, Yle X3M:llä ja Radio Novassa.

Kyseessä on paitsi kaikkien aikojen juhannusjuhlat, myös historiallisen suuri suora tv-lähetys. Kyseessä on lähetysyksiköiden ja lähetyspaikkojen määrässä suurin suorana lähetettävä tuotanto, joka Suomessa on koskaan tehty! Klo 17–22.15 lähetettävää suoraa lähetystä voi seurata myös Yle Areenasta. Tästä voit katsoa, missä kaikkialla illan lähetyksessä vieraillaan!

TV:n lisäksi myös radiossa tehdään jättilähetystä, sillä Radio Suomessa hulataan tänään suorana kahdeksan tunnin ajan klo 16–24!

Maailmanennätystanssiin on ilmoittautunut jo 1 500 juhlaa, ja ilmoittautumisia tulee koko ajan lisää! Voit ilmoittaa oman juhlasi mukaan tästä! Kartasta näet myös, missä kaikkialla muualla juhlitaan!

Tänään tehdään yhdessä kaikkien aikojen MAAILMANENNÄTYS!

  • Kaikkien aikojen juhannusjuhlilla tanssi 222 542 suomalaista!

    Suomalaiset järjestivät juhannusaattona huikeat juhlat!

    Suomalaiset järjestivät juhannusaattona ennennäkemättömän suuret, koko maan yhteiset juhannusjuhlat! Yhteiseen maailmanennätystanssin yritykseen osallistui juhannusaattona klo 22 valtava määrä ihmisiä: 222 542 suomalaista tanssi yhtä aikaa ympäri Suomea ja Eurooppaa! Myös Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Uudessa-Seelannissa sekä Afrikassa osallistuttiin yhteiseen tanssiin. Tv:n kautta juhannusaaton ohjelma tavoitti uusintoineen 1 873 000 katsojaa!

  • Miljoonayleisö seurasi kaikkien aikojen juhannusjuhlia

    Maailmanennätystanssiin osallistui 10 000 juhlaa

    Maailmanennätystanssiin osallistui hurja määrä juhlia ympäri Suomea ja illan tv-lähetystä seurasi miljoonayleisö! Mukana oli 10 000 juhlaa ympäri Suomea ja maailmaa.