Hyppää pääsisältöön

Juontaja Sanna Nielsen: "Hauskaa kun on pientä jännitystä"

TV1 tiistaisin 27.6. - 15.8.2017 klo 21.00 - 22.00, Yle Areenassa vain suorana

Sanna Nielsen on toista vuotta peräkkäin huippusuositun yhteislauluohjelman Allsång på Skansenin juontajana. Hän on tottunut rooliinsa ja tuntee olonsa jo turvallisemmaksi lavalla. Siitä huolimatta nouseminen lavalle suorassa lähetyksessä jännittää.

Tänä vuonna yhteislauluohjelma nähdään ensimmäistä kertaa TV1:llä.

Koko kesän täyttä päivää

Sanna Nielsen löi itsensä läpi 11-vuotiaana 1996 kappaleellaan Till en fågel. Tämän jälkeen hän on ehtinyt muun muassa julkaista 11 albumia, kiertää Ruotsin ja Pohjolan ja esiintyä Melodifestivalenin lavalla seitsemän kertaa. 2014 hän voitti kilpailun ja edusti Ruotsia Euroviisuissa kappaleellaan Undo.

Sannalle Allsång på Skansen on täyspäiväinen työ läpi kesän. Hänen on harjoiteltava käsikirjoituksia ja yhteislauluja, valita esiintymisasunsa stylisti Dennis Bröcknerin kanssa. Valmisteluja on paljon.

"Saan istua parvekkeella ja opiskella", Sanna toteaa.

Artisterna i Allsång på Skansen
Kesän artistivieraita yhteiskuvassa Skansenilla. Artisterna i Allsång på Skansen Kuva: Lilian Brunell / Yle Allsång på Skansen,Skansen

Kaaos ennen suoraa lähetystä

Kuinka näin suurta show’ta varten harjoitellaan? Lavalla Sanna kun näyttää aina rauhalliselta ja rennolta.

"Minua jännittää aina etukäteen. Ennen suoria lähetyksiä vallitsee kaaos ja kaikilla on minulle asiaa ja hädin tuskin ehdin käydä naisten huoneessa. Pidän siitä myös, että on kiire ja stressiä ja että pitää olla läsnä."

Sannan mukaan hän haluaa mieluiten hetken omaa rauhaa ennen lähetystä, vaikka se ei yleensä onnistu.

"Meikkini viimeistellään ja ihmiset auttavat minua pukeutumisessa."

Sanna Nielsen
Sanna toivoo, että suomalaiset viihtyvät suorien lähetysten äärellä. Sanna Nielsen Kuva: Yle/ Sofie Gammals Sanna Nielsen,Allsång på Skansen

Terveisiä Suomeen!

Sanna rakastaa Suomea. "Olen kiertänyt paljon Suomea esiintymässä. Tosin lähinnä suomenruotsalaiselle yleisölle."

"Toivon hartaasti, että saat hauskan kesän seurassamme Skansenilla. Voisit ehkä jopa matkustaa tänne Tukholmaan kokemaan tapahtuman livenä. Tervetuloa!", Sanna sanoo.

Suomenkielinen selostaja Hanna Pakarinen

Suorat Allsång på Skansen -lähetykset selostaa suomeksi laulaja Hanna Pakarinen. Ohjelmaa voi seurata alkuperäiskielellä valitsemalla lähetyskieleksi ruotsin.

Ensimmäisessä jaksossa tiistaina 27. kesäkuuta vieraina nähdään Robin Bengtsson, Sabina Ddumba, Shima Niavarani ja Tomas Ledin.

Kommentit