Hyppää pääsisältöön

Miljoonayleisö seurasi kaikkien aikojen juhannusjuhlia

kaikkien aikojen juhannusjuhlien kuvakooste
kaikkien aikojen juhannusjuhlien kuvakooste hulahula suomi

Hulahula Suomen juhannusaaton TV-lähetys tavoitti koko illan aikana 1 238 000 katsojaa. Ohjelman katsotuin vartti klo 22, jolloin maailmanennätystanssia tanssittiin, tavoitti 654 000 suomalaista.

Lisäksi kaikkien aikojen juhannusjuhlissa oli mukana huima määrä erilaisia juhannustapahtumia ympäri Suomea - saimme 10 000 tapahtumailmoittautumista!

"Olemme aivan mykistyneitä siitä, mitä eilen tapahtui. Yli 7 000 ilmoittautuneen juhlan lisäksi olemme saaneet tuhansia sähköposteja, kuvia ja videoita ihmisiltä, jotka ovat tanssineet maailmanennätystanssia yhdessä ystäviensä ja läheistensä kanssa. Palaute, jota olemme saaneet yksittäisiltä ihmisiltä, on ollut koskettavaa. Eilinen ilta yhdisti suomalaisia iloisissa tunnelmissa ennennäkemättömällä tavalla", ohjelman tuottaja Markku Mastomäki sanoo.

Valtavan suosion takia maailmanennätystanssiin osallistuneiden määrää lasketaan edelleen. Odotamme vielä useilta juhlapaikoilta varmistuksia tanssiin osallistuneiden määrästä ja otamme ihmisten ilmoittautumisia vastaan. Jos et ole vielä ilmoittanut oman juhlasi tanssijamäärää,tee se tästä nyt!

Maailmanennätyksen läpimenosta tiedettäneen huomenna sunnuntaina 25.6.

Jos juhannusaaton lähetys jäi välistä, voit katsoa sen Areenassa!

Kommentit