Hyppää pääsisältöön

Naisten lentopallomaajoukkueen välieräottelut Ylen kanaville

Kuva naisten lentopallomaajoukkueesta 2017
Kuva naisten lentopallomaajoukkueesta 2017 Kuva: Suomen Lentopalloliitto Yle,Suomen naisten lentopallomaajoukkue,Yle Urheilu

Yle on sopinut Lentopalloliiton kanssa Suomen naisten lentopallomaajoukkueen Euroopan liigan välieräsarjan esittämisestä kanavillaan.

Suomi pelaa Slovakiaa vastaan välierän ensimmäisen ottelun Slovakiassa keskiviikkona 28.6. ja kotiottelun sunnuntaina 2.7. Helsingissä. Yle esittää Euroopan liigan finaalipaikan ratkaisevat pelit suorana Yle Areenassa ja kotiottelun jälkilähetyksenä TV2:ssa.

“Lentopallonaisten hieno kesäkausi kruunataan lähipäivinä. Upeaa, että meille avautui mahdollisuus televisioida ratkaisupelit suomalaisille lentopallofaneille”, Yle Urheilun päällikkö Panu Pokkinen kertoo.

Keskiviikon vierasottelu Popradissa Slovakiassa alkaa Suomen aikaa kello 19 ja sunnuntain kotiottelu käynnistyy puolestaan Helsingissä, Pasilan urheiluhallissa kello 17. Ottelut selostaa Toni Flink, asiantuntijana toimii Vesa Kujanpää.

“Suuri kiitos kuuluu Suomen Lentopalloliitolle, joka teki juhannuksen aikana poikkeusjärjestelyjä, jotta naisten maajoukkueen hieno tarina saadaan kaikkien suomalaisten nähtäville”, Pokkinen jatkaa.

Suomen naisten lentopallomaajoukkue selviytyi Euroopan liigan välierävaiheeseen voittamalla kaikki kuusi lohkovaiheen otteluaan puhtaasti 3–0. Nyt tähtäin on finaaleihin pääsyssä.

“On hienoa, että upean kesän pelannut naisten maajoukkueemme pääsee nyt koko kansan eteen Ylen lähetyksissä. Olemme todella iloisia ja ylpeitä naisten seuratessa miesten viitoittamaa tietä kohti lajin kansainvälistä kärkeä. Kiitos Ylelle nopeasta reagoinnista ja yhteistyöstä”, Lentopalloliiton toimitusjohtaja Keijo Säilynoja sanoo.

Keskiviikko 28.6. Slovakia–Suomi, Poprad klo 19, Yle Areena klo 18.55
Sunnuntai 2.7. Suomi–Slovakia, Pasilan urheiluhalli klo 17, Yle Areena klo 16.55 ja TV2 klo 18.30-20.00