Hyppää pääsisältöön

Tomas Ledin ei pysy laskuissa mukana – niin monta kertaa artisti on esiintynyt Allsång på Skansenin yhteislaulussa

Tomas Ledin
Tomas Ledin on Skansenin vakiokasvoja. Tomas Ledin Kuva: Yle/ Sofie Gammals Allsång på Skansen,Tomas Ledin

Tomas Ledin on tuttu esiintyjä Allsång på Skansen -yhteislaulutapahtumassa. Tänä vuonna Ledin nähdään kauden avausjaksossa 27. kesäkuuta klo 21.

Sommaren är kort, En del av mitt hjärta, Vi är på gång. Laulaja Tomas Ledinillä riittää hittejä, jotka myös suomalaiset tuntevat. Osa kappaleista on laulettu Allsång på Skansenissa – jopa useita kertoja.

Onko sinulla jokin suosikki omien kappaleittesi joukosta?

"Vaikea sanoa, mutta olen esittänyt muutaman niistä vuosien varrella. Sommaren är kort ja En dag på stranden, kumpaakin on hauska laulaa."

Tomas Ledin ei itsekään muista montako kertaa hän on esiintynyt Skansenin lavalle. Oletko laskenut? "En ole, montakohan niitä olisi. Ainakin kymmenisen."

Suomella ja minulla on erinomainen suhde.― Tomas Ledin

Ledin oli ensimmäinen, joka sai kunnian vetää ohjelmaa “Allsångsscenen är din” vuonna 2012. Ohjelma esitetään heti yhteislaulun jälkeen, ja siinä artisti esiintyy soolona orkesterin säestämänä.

Tomas on ajankohtainen myös uuden oman show’nsa ansiosta.

"Olemme valmistelleet sitä vuoden verran ja harjoitelleet viime viikot. “Skarpt läge” -esityksen ensi-ilta on tulossa 15. syyskuuta. Siitä tulee hieno, sekä silmiä että korvia hivelevä."

Hyvä suhde Suomeen

Kun Tomas on kiertueella, hän vierailee aina Suomessa. Hän tuntee olonsa tervetulleeksi ja hänellä on erinomaisia muistoja Suomesta.

"Suomella ja minulla on erinomainen suhde. Koen sen niin."

Tomas ei osaa vielä sanoa, saapuuko hän Suomeen uuden esityksensä kanssa. Hän toivoo, että suomalaiset matkuistaisivat Tukholmaan sitä katsomaan.

"Olemme mielellämme kertoneet, että tavoitteemme on saada yleisö tanssimaan hymy huulilla."

Kommentit