Hyppää pääsisältöön

Antiikkikaksintaistelu – Kumpi tekee parhaimman löydön?

Kaksi kokenutta antiikkikauppiasta saa tietyn summan rahaa ja viisi tuntia aikaa. Kumpi heistä tekee parempia löytöjä.
Sarjan juontaa Mette Bluhme Rieck. Kaksi kokenutta antiikkikauppiasta saa tietyn summan rahaa ja viisi tuntia aikaa. Kumpi heistä tekee parempia löytöjä. yle tv1

TV1 maanantaista perjantaihin 12. - 27.7.2017 klo 18.30 - 19.00, uusinta seuraavana arkipäivänä klo 9.30
Yle Areenassa 30 päivää

Kaksi kokenutta antiikkikauppiasta saa summan rahaa ja kolme päivää aikaa. Kumpi heistä tekee parempia löytöjä? Uudessa 12-osaisessa tanskalaissarjassa kolme paria kilpailee parhaista antiikkilöydöistä.

Arvioitsija arvioi kilpailijoiden hankkimat esineet ja se, jonka tavarat saavat viimeisenä kilpailupäivänä huutokaupassa korkeimman hinnan, voittaa taistelun.

Ensimmäisinä onneaan koettavat vanhojen tavaroiden ammattilaiset Katinka Larsen ja James Bauerle, jotka suuntaavat aloitusjaksossa Odenseen.

Kaksintaisteluun osallistuvat myös antiikkikauppias Rikke Fog ja kierrätysliikkeenpitäjä Peter Ry sekä alan ammattilaiset Lasse Frank ja Simon Krogsgaard. Sarjan juontaa Mette Bluhme Rieck.

Antikduellen. Tuotanto: DR, Tanska, 2015. HD

Kommentit
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.