Hyppää pääsisältöön

Heikki Valkama Yle Uutisten Yhteiskunta-toimitukseen

Yle Uutisten Hyöty ja tiede -tiimin esimieheksi on valittu VTM Heikki Valkama, 42.
Hyöty ja tiede -tiimi kuuluu Yle Uutisten Yhteiskuntatoimitukseen.

Heikki Valkama toimii tällä hetkellä Image-lehden päätoimittajana. Hän on aiemmin työskennellyt mm. matkailulehti Mondon päätoimittajana, Apu-lehden toimituspäällikkönä, Helsingin Sanomien toimittajana sekä Ylioppilaslehden päätoimittajana.

“Heikki tulee erittäin ammattitaitoiseen uutistiimiin, jonka toimenkuva on laaja. Hyöty ja tiede -tiimi tekee päivittäin sekä tiedeuutisia että kansalaisten arkea helpottavia hyötyuutisia. Tavoitteena on löytää tieteen ja hyötytiedon alueilta mielenkiintoisia näkökulmia ajankohtaisiin keskustelunaiheisiin”, sanoo Yhteiskunta-toimituksen päällikkö Jukka Niva.

Valkama aloittaa Yle Uutisissa 1.9.2017.

Lisätiedot:
Jukka Niva, päällikkö, Yhteiskunta-toimitus, Yle, p. 040 869 1186
Heikki Valkama, esimies, Hyöty/tiede-tiimi 1.9. alkaen, Yle, p. 050 414 4282

Yle Uutisten Yhteiskunta-toimitus koostuu kuudesta tiimistä:
- Politiikka (esimies Ari Hakahuhta)
- Talous (vt. esimies Antti Parviala)
- Kulttuuri (esimies Satu Nurmio)
- Julkinen Suomi (esimies Raisa Lehtivuori)
- Metropoli (vt. esimies Riina Malhotra)
- Hyöty/tiede (esimies 31.8. asti Tuomas Ferm, 1.9. alkaen Yhteiskunta-toimituksen sisältötuottaja)

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

 • Roope Latvala - selkäänpuukotettu mies

  Miksi Roope Latvala lähti Children of Bodomista?

  Stonessa uransa aloittanut Roope Latvala on Suomen ehkä paras metallikitaristi. Tällä hetkellä hänen palveluksensa eivät kuitenkaan kelpaa kenellekään ja jopa vanhat ystävät ovat kääntäneet hänelle selkänsä. Alamäki alkoi keväällä 2015, jolloin Latvalan kerrottiin lähteneen Children of Bodomista. Se on Latvalan mukaan paskapuhetta. Nyt hän kertoo, mitä oikeasti tapahtui.

 • Suomen ainoa Miss Maailma Marita Lindahl on kuollut – lue puolison koskettava kirje

  Vuoden 1957 Miss Maailma, Marita Lindahl, on kuollut.

  Vuoden 1957 Miss Maailma, Marita Lindahl, on kuollut. Lindahl kuoli 21.3.2017. Hänen kuolemastaan ei ole tätä ennen kerrottu julkisuudessa lähiomaisten toiveesta, myöskään kuolinilmoitusta ei julkaistu. Muutama viikko sitten kävi ilmi, että Lindahlin puoliso Martti Kirsitie oli kirjoittanut kirjeen kuolleelle puolisolleen. KulttuuriCocktail sai kirjeen luettavakseen ja luvan julkaista sen.

 • Knalleja, sateenvarjoja, loitsuja ja olviretkeä - radiodraamaa keskikesän juhlaan

  Radiodraaman juhannuspaketissa useita toivekuunnelmia

  Hellii juhannuksena helle tai piinaa sade ja savuava grilli, voivat radiodraaman ystävät uppoutua kuunnelmien maailmaan. Seikkaile Knallin ja sateenvarjon kanssa New Yorkin alamaailmassa, noitien kera juhannustanhuvilla ja selvitä hukkuneen miehen kohtalo komisario Vahtosen kanssa.