Hyppää pääsisältöön

Vaakakapina kysyy: Millaista apua kaipaisit painonhallintaan?

Kysymysmerkki liitutaululla.
Kysymysmerkki liitutaululla. Kuva: pixabay.com/TeroVesalainen Eve Mantu,vaakakapina

Elopaino saattaa tulla puheeksi, vaikka lääkärin vastaanotolle on tultu vaivan kanssa, jonka ei ajattelisi liittyvän kiloihin. Vaakakapina kerää kokemuksia painonhallintapuheesta terveydenhuollossa. Millaisia neuvoja sinä kaipaisit? Millainen kohtelu loukkaa?

Miten ylipainosta pitäisi puhua?

Anna kouluarvosana 4-10!
Saat vielä lähettää terveisiä terveydenhuollon ammattilaisille.

Kyselyn antia käytetään Vaakakapinan ja Jenny+ -tv-dokumenttisarjan materiaalina.

  • Vaakakapina - kansanliike, joka mursi pikadieettien vallan

    Kenenkään ihmisarvo ei ole kiinni kehon koosta

    Vaakakapina veti lääkärit, ministerit, kuntokeskukset ja ikilaihduttajat mukaan rintamaan. Kampanja mursi läskimyyttejä ja haastoi purkamaan kehovihan kulttuuria. Kun ihminen pitää itsestään, hän alkaa haluta itselleen hyviä asioita.

  • Sadun joulukirje: "Ajattelen edelleen, että ihminen on ihana!"

    Olkaamme kanssalaisia, ehdottaa Satu Lähteenkorva

    Millainen kulunut kapinavuosi on ollut Vaakakapinan psykologi Satu Lähteenkorvan näkökulmasta? Tässä Sadun joulukirje! Rakkaat vaakakapinalaiset ja sen rohkeat tukijat, En ole haikealla mielin, en, vaikka kohdallani päättyy yksi vaihe kapinassa, kun tehtäväni asiantuntijan roolissa päättyy. Olen saanut oppia paljon, enemmän kuin arvaatkaan.

Uusimmat sisällöt - Vaakakapina