Hyppää pääsisältöön

Usko, toivo ja alkoholi

Tanskalaissarja seuraa päihderiippuvaisten elämää asuntolassa, jossa he yrittävät palata takaisin normaaliin elämään.
Tanskalaissarja seuraa päihderiippuvaisten elämää asuntolassa, jossa he yrittävät palata takaisin normaaliin elämään. Tanskalaissarja seuraa päihderiippuvaisten elämää asuntolassa, jossa he yrittävät palata takaisin normaaliin elämään. yle tv1

TV1 tiistaisin 11.7. - 1.8.2017 klo 20.00 - 20.30, uusinta sunnuntaisin klo 13.30
Katsottavissa Yle Areenassa

Minkälaista on elämä asuntolassa, jossa päihderiippuvaiset yrittävät palata takaisin normaaliin elämään. Neliosainen tanskalaissarja on seurannut asukkaiden arkea vuoden ajan.

Sarjan päähenkilöillä oli jossain vaiheessa koti, perhe ja työ, mutta ei enää. Monista eri syistä alkoholi alkoi hallita elämää ja he päätyivät kadulle.

Aloitusjaksossa entistä kauppiasta tulee tapaamaan hänen tyttärensä. Tytär, jonka hän antoi aikoinaan sijaisperheeseen. Toisessa jaksossa asuntolaan muuttaa Lotte, joka saa tyttäreltään kirjeen, mutta jota hän ei kykene lukemaan. Apu löytyy onneksi läheltä.

Asuntolan nuorin asukas, 22-vuotias Frank, haluaa kolmannessa jaksossa saada koulunsa suoritettua. Sarjan päätösjaksossa asuntolan pitkäaikaisin asukas, Ninette, kamppailee päästäkseen kotiin ja saadakseen tyttärensä takaisin.

Tro, Håb og Alkohol. Tuotanto: DR, Tanska, 2016.