Hyppää pääsisältöön

Linnea Henriksson: "Saan energiaa, kun nousen lavalle!"

Linnea Henriksson
Jazz- ja poplaulaja Linnea Henriksson nousee Allsång på Skansenin lavalle kolmatta kertaa. Linnea Henriksson Kuva: Yle/ Sofie Gammals Allsång på Skansen,Linnea Henriksson

Linnea Henriksson esiintyy Allsång på Skansenin kolmannessa jaksossa 11. heinäkuuta klo 21.00.

Jazz- ja poplaulaja Linnea Henriksson esiintyi jo 9-vuotiaana ruotsalaisessa tv-ohjelmassa Småstjärnorna. Hän osallistui 2010 Idols-kilpailuun ja julkaisi vuosi sen jälkeen ensimmäisen soolosinglensä. Sen jälkeen artisti on muun muassa julkaissut kaksi albumia ja juontanut radio-ohjelmia.

Tänä kesänä Linnea nousee Allsång på Skansenin lavalle kolmatta kertaa. Edellisestä yhteislauluesiintymisestä on kulunut kolme vuotta ja laululava tuntuu edelleen kutsuvalta.

Mitä ajattelit, kun sinua pyydettiin osallistumaan Allsång på Skanseniin?

"Jess! Se on niin hauska ohjelma. Pidän muutenkin tilaisuuksista, joissa kaikki tuntevat olonsa tervetulleeksi. Yhteislaulussa kaikki voivat yhtyä lauluun ja ohjelma on monipuolinen. On myös mukava palata musiikinteon ääreen."

Linnea Henriksson
Linnea Henriksson Kuva: Yle/ Sofie Gammals Allsång på Skansen,Linnea Henriksson

Montako fania sinulla on Suomessa?

"Se jää nähtäväksi. Matkustan pian Pietarsaareen ja esiinnyn siellä. En ehkä uskalla vastata ennen kun näen yleisöni. Mutta odotan sitä kovasti. Olen kiertueella koko kesän ja matkustan myös Ahvenanmaalle."

Kiertue kestää koko kesän, joten Linnealla ei ole aikaa lomailla. "Kesällä koen, että loma on yliarvostettua omalta osaltani. Saan energiaa, kun seison lavalla. Rakastan sitä valtavasti."

Suomenkielinen selostaja Hanna Pakarinen

Suorat Allsång på Skansen -lähetykset selostaa suomeksi laulaja Hanna Pakarinen. Ohjelmaa voi seurata alkuperäiskielellä valitsemalla lähetyskieleksi ruotsin.

Kolmannen jakson vieraina ovat Linnea Henrikssonin lisäksi Arja Saijonmaa, Mando Diao ja Emmi Christensson. Juontaja Sanna Nielsenin kanssa yhteislaulua johtaa tällä viikolla Kjell-Åkezin orkesteri Tammisaaresta!