Hyppää pääsisältöön

Kriminalisti – tinkimätön etsivä Berliinistä

Ylikomisario Bruno Schumann on työssään tinkimätön.
Ylikomisario Bruno Schumann on työssään tinkimätön. Ylikomisario Bruno Schumann on työssään tinkimätön. Kuva: ZDF/Stefan Erhard yle tv1

TV1 tiistaisin 15.10. - 17.12.2019 klo 22.00 - 23.00, Areenassa 30 päivää

Kriminalisti-sarjan (12) ylikomisario Bruno Schumann (Christian Berkel) palaa ruutuun.

Berliiniin sijoittuvasta saksalaissarjasta nähdään uusintana 12. tuotantokauden kymmenen jaksoa. Sarjasta nähtään myöhemmin uuden 13. kauden viisi jaksoa!

Karismaattinen ylikomisario selvittelee rikoksia apunaan rikoskomisariot Esther Rubens (Anna Blomeier) ja Max Winter (Janek Rieke).

Tarinoissa tutkitaan muun muassa peliriippuvaisen miehen tapausta, tragediaa kotieläintarhassa, nuoren naisen kohtaloa sekä jäljitetään sarjamurhaajaa.

Tinkimätöntä ylikomisariota on alusta saakka näytellyt Christian Berkel, joka tunnistaa itsestään samoja piirteitä esittämänsä ylikomisarion kanssa. "Työ puhukoon puolestaan" , Berkel sanoo.

Suosittu Kriminalisti-sarja on jatkunut jo yli kymmenen vuotta. Ensimmäinen kausi alkoi Saksassa vuonna 2006.

Der Kriminalist. Tuotanto: ZDF Enterprises GmbH, Saksa, 2015 - 2016. Uusintana esitettävät jaksot on nähty Ykkösellä edellisen kerran vuonna 2018.

Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.