Hyppää pääsisältöön

Murdochin murhamysteerit – suosikkisarjan 10. kausi

Kanadan edistyksellisin rikosetsivä, ylikonstaapeli William Murdoch jatkaa työtään sarjan uusissa jaksoissa.
William Murdoch (Yannick Bisson, oik.) ja George Crabtree (Jonny Harris). Kanadan edistyksellisin rikosetsivä, ylikonstaapeli William Murdoch jatkaa työtään sarjan uusissa jaksoissa. Murdochin murhamysteerit,yle tv1

TV1 maanantaista perjantaihin 13.5. - 10.6.2019 klo 12.30 - 13.15 (10. tuotantokausi) ja 11.6. - 8.7. (11. tuotantokausi), Areenassa 9 päivää

Kanadan edistyksellisin rikosetsivä, ylikonstaapeli William Murdoch (Yannick Bisson) jatkaa työtään kimuranttien juttujen parissa Torontossa.

Ykkösellä nähdään suosikkisarjan Murdochin murhamysteerit (12) kymmenes tuotantokausi. Ensin vuorossa on uusi kaksiosainen erikoisjakso ja heti perään 18 yllätyksiä täynnä olevaa jaksoa. Sarjasta uusitaan myös 11. tuotantokausi.

Kanadan edistyksellisin rikosetsivä, ylikonstaapeli William Murdoch jatkaa työtään sarjan uusissa jaksoissa.
William Murdoch (Yannick Bisson, oik.) ja Thomas Brackenreid (Thomas Craig). Kanadan edistyksellisin rikosetsivä, ylikonstaapeli William Murdoch jatkaa työtään sarjan uusissa jaksoissa. Murdochin murhamysteerit,Yle TV1

Uusi konstaapeli liittyy joukkoon

Murdochin rinnalla työskentelee tuttu joukko eli komisario Thomas Brackenreid (Thomas Craig), konstaapeli George Crabtree (Jonny Harris) ja tohtori Julia Ogden (Hélène Joy).

Joukko täydentyy uudella konstaapelilla. Lisäksi vakioväen menneisyydestä paljastuu muuan synkkä salaisuus. Kuinka paljon se vaikuttaa etsivä Murdochin elämäntilanteeseen?

Kanadan edistyksellisin rikosetsivä, ylikonstaapeli William Murdoch jatkaa työtään sarjan uusissa jaksoissa.
Julia Ogden (Hélène Joy) ja William Murdoch (Yannick Bisson). Kanadan edistyksellisin rikosetsivä, ylikonstaapeli William Murdoch jatkaa työtään sarjan uusissa jaksoissa. yle tv1
.

Sotkeeko Crabtree asiansa?

Kymmenennellä kaudella tutkitaan muun muassa kuka myrkytti liikemiehen, huijataan tietoisesti murhaajaa, todetaan, että teini-ikäisillä voi olla synkkiä tapoja ja löydetään luurankoja muualtakin kuin kaapista.

Sotkeeko Crabtree sydämenasioilla työnsä, ja kuinka Brackenreid ja Olympialaiset liittyvät yhteen?

Pääosissa nähdään myös Georgina Reilly ja Mouna Traoré.

Murdoch Mysteries. Käsikirjoitus: Maureen Jennings omiin romaaneihinsa pohjautuen. Tuotanto: Bell Broadcast and New Media Fund, Rocket Science VFX, Shaftesbury Films, Kanada 2016. Draamasarjaa on esitetty Ykkösellä edellisen kerran 2017.

Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.