Hyppää pääsisältöön

Nuori Hyacinth – Mistä hienostelu sai alkunsa?

Rose (Katie Redford), Daisy (Katherine Pearce), Daddy (Mark Addy), Hyacinth (Kerry Howard), Violet (Tamla Kari)
Rose (Katie Redford, vas.), Daisy (Katherine Pearce), isä (Mark Addy), Hyacinth (Kerry Howard) ja Violet (Tamla Kari). Rose (Katie Redford), Daisy (Katherine Pearce), Daddy (Mark Addy), Hyacinth (Kerry Howard), Violet (Tamla Kari) Kuva: Yle Kuvapalvelu nuori hyacinth

TV1 maanantaina 21.5.2018 klo 18.30 - 19.00, uusinta tiistaina 22.5. klo 9.30
Yle Areenassa 7 päivää

Pokka pitää -sarjan 1950-luvulle sijoittuvassa erikoisjaksossa nuori Hyacinth (Kerry Howard) yrittää koulia siskoistaan ja isästään paremman luokan perhettä.

Siskoilla on kaikilla omat unelmansa. Violet (Tamla Kari) haaveilee rikkaudesta. Daisy (Katherine Pearce) on innostunut luonnosta ja Rose (Katie Redford) unelmoi filmitähdistä ja pojista.

19-vuotias Hyacinth haaveilee posliiniastiastosta. Ja kuinka hän toivookaan, että hänen rakas, viinaanmenevä isänsä (Mark Addy) olisi edes hieman niin kuin entinen majuri Cooper-Smith (Tony Gardner), jonka sisäkkönä Hyacinth työskentelee.

Young Hyacinth. Tuotanto: BBC Worldwide, Britannia, 2016. Käsikirjoitus: Roy Clarke. Ohjaus: Sandy Johnson. Erikoisjakso on esitetty Ykkösellä edellisen kerran 2017.