Hyppää pääsisältöön

Ruotsalaisartisti Miss Li kaipaa Suomeen

Artisten Miss Li
Artisten Miss Li Kuva: Yle/ Sofie Gammals Allsång på Skansen,Miss Li

Ruotsalaisartisti Miss Li esiintyy Allsång på Skansenin neljännessä jaksossa 18. heinäkuuta klo 21.05.

Laulaja-pianisti Miss Li sai ensimmäisen levytyssopimuksen 2006 ja on siitä lähtien julkaissut kahdeksan albumin verran omaa musiikkiaan. Hänen hitteihinsä kuuluu muiden muassa Ba ba ba.

Allsång på Skansenin lehdistötilaisuudessa Miss Li oli sonnustautunut rajuihin 70-luvun kenkiin ja isoihin pyöreisiin aurinkolaseihin.

Oletko sielultasi 70-lukulainen? "Pidän musiikista ja ennen kaikkea vaatteista. Mutta sekoitan tyylejä villisti."

Miss Lin musiikki on sekoitus popia, bluesia, jazzia ja kansanmusiikkia. Hän aikoo Allsång på Skansenissa esittää oman kappaleensa. Minkä, selviää myöhemmin.

Montako kertaa olet osallistunut ohjelmaan? "Kolme kertaa tähän mennessä, uskoisin. Kenties useammin."

Pidätkö yhteislaulusta? Laulatko yhteislauluja ystäviesi kanssa?

"Kyllä, sitä tapahtuu usein aamuyöstä baarissa, kun kuulee kappaleen, josta pitää. Niinä hetkinä minulla on hyvä fiilis", Miss Li sanoo ja nauraa.

Suomesta ruotsalaisartistilla on hyviä ja iloisia kokemuksia. "Olen esiintynyt monta kertaa Suomessa ja keikat ovat olleet onnistuneita. Toivottavasti pääsen pian uudestaan."

Onko sinulla paljon faneja Suomessa? "En tiedä, kerro sinä minulle. Monet tulivat keikoillemme ja pidin siitä. En odottanut sitä, joten olin iloinen. "

Allsång på Skansenin keikan ohella Miss Li’llä on 25 muuta keikkaa. Hän viettää kesän tien päällä. "Lisäksi yritän kirjoittaa mahdollisimman paljon hyvää musiikkia, kun olen kotona. Siinä on oma kesäni pähkinänkuoressa."

Suomenkielinen selostaja Hanna Pakarinen

Suorat Allsång på Skansen -lähetykset selostaa suomeksi laulaja Hanna Pakarinen. Ohjelmaa voi seurata alkuperäiskielellä valitsemalla lähetyskieleksi ruotsin.

Vieraina neljännessä jaksossa ovat Miss Li´n lisäksi The Boppers, Panetoz ja Wiktoria.

Kommentit