Hyppää pääsisältöön

Panta kaulassa – suosikkikomedian 3. kausi

Piskuisen lontoolaiskirkon penkeissä ei ole hulinaa, mutta pastori Adam Smallbonen elämässä sitäkin enemmän.
Adam Smallbone (Tom Hollander) on hiipuvan kaupunkiseurakunnan epätavallinen pastori. Piskuisen lontoolaiskirkon penkeissä ei ole hulinaa, mutta pastori Adam Smallbonen elämässä sitäkin enemmän. Kuva: Big Talk/Handle With Prayer Ltd. 2014 yle tv1

TV1 lauantaisin 19.8. - 30.9.2017 klo 18.15 - 18.45
Yle Areenassa 7 päivää

Keskellä Lontoon hulinaa sijaitsee piskuinen anglikaanisen seurakunnan kirkko.

Sielunpaimeneksi asettunut mutkaton maalaispappi Adam Smallbone (Tom Hollander) on saanut jo jonkinlaisen niskaotteen seurakuntalaisistaan. Kirkon ainaiset rahahuolet eivät vain hellitä.

Ykkönen esittää komediasarjasta Panta kaulassa (7) kolmannen kauden kuusi uutta jaksoa.

Iloinen perhetapahtuma

Nyt on sielunpaimenen perheessä uusi suu ruokittavana, kun Adamin ja hänen vaimonsa Alexin (Olivia Colman) pienokainen näkee päivänvalon – mahdollisimman hankalalla tyylillä.

Kuinka Adam onnistuu jakamaan aikansa pastorina ja isänä? Vai voiko niitä edes erottaa toisistaan, vaikka itse tahtoisikin?

Piskuisen lontoolaiskirkon penkeissä ei ole hulinaa, mutta pastori Adam Smallbonen elämässä sitäkin enemmän.
Mick (Jimmy Akingbola, vas.), Robert (Simon McBurney), Adoha Onyeka (Ellen Thomas), Alex Smallbone (Olivia Colman), Adam Smallbone (Tom Hollander), Ellie Pattman (Lucy Liemann), Colin Lambert (Steve Evets) ja Nigel McCall (Miles Jupp). Piskuisen lontoolaiskirkon penkeissä ei ole hulinaa, mutta pastori Adam Smallbonen elämässä sitäkin enemmän. Kuva: Big Talk/Handle With Prayer Ltd. 2014 yle tv1

Sateenkaaren seurakunta

Ympärillä maailma muuttuu, eikä välttämättä parempaan suuntaan. Siksi puuhakas pastori päättää yhdistää voimansa yhteisön ja etenkin lasten hyväksi, vaikka sitten epäperinteisin menetelmin – lyömällä hynttyyt yhteen vieraan kirkkokunnan imaamin kanssa.

Muutkin nykyajan suuntaukset tulevat tutuiksi. Sateenkaariparien vihkimisestä syntyy seurakunnassa kunnon metakka.

Sarjan rooleissa näyttelevät Steve Evets, Miles Jupp, Simon McBurney, Ellen Thomas ja Hugh Bonneville.

Rev. Tuotanto: BBC, Big Talk Production, Britannia, 2014.

Kommentit