Hyppää pääsisältöön

Doc Martin – sosiaalisesti kulmikas lääkäri palaa ruutuun

Kulmikas tohtori Martin Ellingham perheineen tavataan 7. kauden uusinnoissa.
Louisa (Caroline Catz), Martin (Martin Clunes) ja James Henry. Kulmikas tohtori Martin Ellingham perheineen tavataan 7. kauden uusinnoissa. yle t v1

TV1 sunnuntaisin 17.9. - 5.11.2017 klo 17.10 - 17.55 (7. kausi uusintana)
TV1 maanantaista perjantaihin 26.12.2017 - 4.1.2018 klo 17.10 - 18.00, (uusi 8. kausi), uusinta seuraavana arkipäivänä klo 10.00
Yle Areenassa 30 päivää

Tohtori Martin Ellingham (Martin Clunes) herää ankeaan aamuun. Laukkunsa pakannut ja Espanjaan lähtenyt Louisa-vaimo (Caroline Catz) ei anna kuulua itsestään, vaikka niin lupasikin. Pikkuista James Henryäkin on ikävä.

Portwennin kylän sympatiat ovat yksinäisen Martinin puolella, mutta omaperäisen lääkärismiehen oloa se ei paranna. Mikä neuvoksi?

Doc Martin -suosikkisarjan seitsemäs, uusintana esitettävä kausi alkaa haikeissa tunnelmissa. Kahdeksan jaksoa nähdään sunnuntaisin 17.9. alkaen. Kauan odotettu kahdeksas kausi alkaa Ykkösellä joulukuun 26. päivänä. Luvassa on kahdeksan upouutta jaksoa värikkään perheen ja kylän elämästä.

Auttaisiko terapia?

Pitääkö Martinin raahautua terapiaan, jotta hän oppisi suhtautumaan myötätuntoisemmin ympäröivään maailmaan. Saisiko hän Louisan palaamaan?

Kylässä ovat asiat ihanasti rempallaan. Ruth-tädin uusi aamiaismajoitus ei valmistu ajoissa millään, ja syyt siihen ovat moninaiset. Yksi asia johtaa toiseen ja Portwennin pikkylässä helposti vielä kolmanteen.

Kulmikas tohtori Martin Ellingham perheineen tavataan 7. kauden uusinnoissa.
Bert Large (Ian McNeice, vas.) ja Al Large (Joe Absolom). Kulmikas tohtori Martin Ellingham perheineen tavataan 7. kauden uusinnoissa. yle tv1
Kulmikas tohtori Martin Ellingham perheineen tavataan 7. kauden uusinnoissa.
Martin (Martin Clunes) ja Ruth-täti (Eileen Atkins). Kulmikas tohtori Martin Ellingham perheineen tavataan 7. kauden uusinnoissa. yle tv1
Kulmikas tohtori Martin Ellingham perheineen tavataan 7. kauden uusinnoissa.
Rouva Tishell (Selina Cadell), Martin (Martin Clunes) ja turisti (Sigourney Weaver). Kulmikas tohtori Martin Ellingham perheineen tavataan 7. kauden uusinnoissa. yle tv1

Doc Martin saa vielä jatkoa

Martin Clunesin tähdittämän hittisarjan piti alun perin loppua kahdeksanteen kauteen.

Tuotantoyhtiö Buffalo Picturesin edustaja, Clunesin tuottajavaimo Philippa Braithwaite on vahvistanut, että sarjaan tehdään vielä yhdeksäs kausi. Ja se on sitten viimeinen.

Lontoosta pikkukylään

Brittiläinen komediallinen draamasarja kertoo sosiaalisesti kömpelöstä ja kulmikkaasta tohtorista.

Martin Ellinghamin oli aikaisemmin kirurgina Lontoossa. Kun mies ei kestänyt enää nähdä verta leikkaussalissa, hän hakeutui yleislääkäriksi Cornwallissa sijaitsevaan pikkukylään, jossa vietti lapsuuden kesiään.

Sarjan muita hahmoja ovat Ruth-täti (Eileen Atkins), Bert Large (Ian McNeice), Al Large (Joe Absolom), konstaapeli Joe Penhale (John Marquez), Janice (Robyn Addison), Morwenna (Jessica Ransom), rouva Tishell (Selina Cadell) ja Clive Tishell (Malcolm Storry).

Doc Martin. Tuotanto: Buffalo Pictures, Britannia, 2015. Seitsemäs kausi on esitetty Ykkösellä edellisen kerran 2016.

Kommentit