Hyppää pääsisältöön

Kun yhden illan juttu päättyy siihen, että yleisen vessan ulosteet kaatuvat päälle – norjalaisdraamassa käydään läpi karsean koomisia seksiseikkailuja

Löytyykö kymmenen tarinan joukosta sellaisia, johihin voit samaistua?

Yhden yön juttu on asia, joka jakaa mielipiteitä. Mutta onpa siitä mitä mieltä tahansa, koomisesti päättyneelle yhden yön jutulle voi nauraa – ainakin sitten vuosien päästä, kun pahimmat traumat tai suurin nolotus ovat laantuneet.

Norjalainen draamasarja, Yle Areenaan tänään 22. heinäkuuta ilmestynyt Yhden illan juttu on _10 tapaa tulla dumpatuksi_ -sarjan hersyvä jatko-osa, jonka muutaman minuutin mittaiset jaksot perustuvat norjalaisten nuorten aikuisten tarinoihin koomisella tai karsealla tavalla ikimuistoisista yhden illan jutuista.

Monet tarinoista kuulostavat juuri sellaisilta legendoilta, joita ei voisi uskoa käyneen. Ei kai kenellekään voisi käydä vaikkapa niin, että harrastaa seksiä bajamajassa, jonka opiskelukaverit työntävät nurin – ja jossa olleet ulosteet sitten valuvat muun muassa niskaan.

Eihän?

Tai niin, että aamulla vierestä heräävällä henkilöllä on kuukautisveret kasvoillaan, kun kumpikaan ei illan tai yön aikana huomannut, että toisella osapuolella on se aika kuukaudesta.

Tällaisesta tilanteesta äärimmäisen ikävän tekee se, että eihän tuollaisesta välttämättä viitsisi huomauttaa. Eikä välttämättä ehdi, jos kuukautisverikasvon kyyti lapsen ristiäisiin tulee juuri.

On lisäksi tympeää, kun tämän henkilön äiti joutuu pyyhkimään veret pois naamalta, jotta lapsensa on juhlakuntoisen näköinen.

...

Yhden illan juttu -sarjan jaksot ovat Yle Areenassa kolmen kuukauden ajan.

Lue myös:

Ylellä alkoi erikoinen Teinipeto-niminen sarja – se on kuin luontodokkari, mutta siinä tarkkaillaan eläinten sijaan teinejä

Kun tietokonepeli menee tyttöystävän edelle – norjalainen draamasarja esittelee kivuliaan hauskasti 10 tapaa tulla dumpatuksi

Vaikka Skam loppui, niin elämä jatkuu – tässä viisi vinkkiä, joilla lievittää sarjan päättymiseen liittyvää surua