Hyppää pääsisältöön

Äitimme prinsessa Diana – prinssit William ja Harry muistelevat

Ainutlaatuinen dokumentti kunnioittaa Walesin prinsessa Dianan elämää ja työtä 20 vuotta hänen traagisen kuolemansa jälkeen.
Prinssi Harry ja prinssi William muistelevat dokumentissa äitiään, prinsessa Dianaa. Ainutlaatuinen dokumentti kunnioittaa Walesin prinsessa Dianan elämää ja työtä 20 vuotta hänen traagisen kuolemansa jälkeen. Yle TV1,Prinssi William,Prinssi Harry, Sussexin herttua,Äitimme prinsessa Diana

TV1 keskiviikkona 1.5.2019 klo 7.00 - 7.50, Areenassa

Dokumentti Äitimme prinsessa Diana kunnioittaa Walesin prinsessa Dianan elämää ja työtä 20 vuotta hänen traagisen kuolemansa jälkeen. Ainutlaatuinen dokumentti rakentuu prinssi Williamin ja prinssi Harryn haastatteluista, joissa molemmat puhuvat avoimesti äidistään ja niistä monista eri tavoista, joilla tämä on vaikuttanut heidän elämäänsä.

Prinssit avaavat näkökulmiaan myös Dianan saavutuksiin hyväntekeväisyyden ja humanitaarisen työn parissa. Pojat puhuvat muun muassa äitinsä työstä maamiinoja, kodittomuutta ja aidsia vastaan.

Dokumentti sisältää arkistomateriaalia sekä harvinaisia haastatteluja muilta prinsessa Dianan elämän tärkeiltä avainhenkilöiltä, ystäviltä ja perheenjäseniltä. Läheisten tarjoama intiimi ja henkilökohtainen näkökulma piirtää uuden ja avartavan kuvan ikonisesta prinsessa Dianasta, joka kosketti miljoonien ihmisten elämää ainutlaatuisella tavalla.

Diana, Our Mother: Her Life and Legacy. Tuotanto: Oxford Film and Television, Iso-Britannia, 2017. Dokumentti on esitetty edellisen kerran Ykkösellä vuonna 2018.

Ainutlaatuinen dokumentti kunnioittaa Walesin prinsessa Dianan elämää ja työtä 20 vuotta hänen traagisen kuolemansa jälkeen.
Ainutlaatuinen dokumentti kunnioittaa Walesin prinsessa Dianan elämää ja työtä 20 vuotta hänen traagisen kuolemansa jälkeen. Yle TV1,Äitimme prinsessa Diana
Ainutlaatuinen dokumentti kunnioittaa Walesin prinsessa Dianan elämää ja työtä 20 vuotta hänen traagisen kuolemansa jälkeen.
Ainutlaatuinen dokumentti kunnioittaa Walesin prinsessa Dianan elämää ja työtä 20 vuotta hänen traagisen kuolemansa jälkeen. Yle TV1,Äitimme prinsessa Diana
Ainutlaatuinen dokumentti kunnioittaa Walesin prinsessa Dianan elämää ja työtä 20 vuotta hänen traagisen kuolemansa jälkeen.
Prinsessa Diana ja näyttelijä John Travolta tanssivat Washingtonissa vuonna 1985 Valkoisen talon päivällisillä. Ainutlaatuinen dokumentti kunnioittaa Walesin prinsessa Dianan elämää ja työtä 20 vuotta hänen traagisen kuolemansa jälkeen. Yle TV1,Äitimme prinsessa Diana
Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.