Hyppää pääsisältöön

Tubecon lähestyy: TheManninen toivoo, että olisi yhtä helppoa tulla moikkaamaan livenä kuin kommentoida somessa

YleX:n Youtube-kasvo TheManninen ei malta odottaa Tubeconia, jossa hän pääsee tapaamaan kollegoita ja faneja.

Tubeconin juontajat TheManninen ja MiskaMH. // Kuva: YleX

Vuoden odotetuin tube-tapahtuma Tubecon järjestetään Helsingin Hartwall Arenalla tulevana viikonloppuna 12.-13. elokuuta. Tapahtuman juontajina nähdään YleX:n TheManninen ja tubettaja MiskaMH.

- Odotan tosi paljon Tubeconia. Kyseessä on tämän alan suurin tapahtuma Suomessa. Se on kesän lopun huipentuma, TheManninen fiilistelee.

Tubeconissa järjestetään lukuisia meet&greet-tapaamisia, joiden aikataulut löydät täältä. Lisäksi tapahtumassa pidetään Sekasin-konsertti, jonka juontaa perjantaina Eikö sua hävetä -nimisen singlen julkaiseva tubettaja Tuure Boelius. Kappale saa ensiesityksensä livenä sunnuntaina 13. elokuuta Hartwall Arenalla. Boeliuksen lisäksi konsertissa esiintyvät muun muassa Isac Elliot, Lucas, Aste ja Sima. Lisäksi Tubeconissa esiintyvät muun muassa Diandra, Mouhous, Ilta, Tuuli ja Juulia.

- Odotan eniten ihmisten tapaamista ja The Greatest Panel of All Times -paneelia, jossa olen mukana. Tubeconissa on myös järjetön määrä kovia esiintyjiä Isac Elliotista Mouhoukseen. Haluan kuulla Hellafly-biisin livenä, TheManninen kommentoi.

- Lisäksi odotan Tubecon Awardsia. Se on nuori palkintogaala ja paikoin kritisoitukin, mutta siinä on fiilistä ja jännitettävää, TheManninen jatkaa.

Tubecon Awards 2017 -ehdokkaat löydät täältä.

Juontohommat pitävät TheMannisen kiireisenä koko viikonlopun ajan, mutta tubettaja haluaa ehdottomasti tavata mahdollisuuksien mukaan faneja.

- Mua kannattaa vetää rohkeasti hihasta. Yhteiskuvat ovat aina kivoja ja mun kanssa voi jutella mistä vaan. Toivoisin, että olisi yhtä helppoa tulla moikkaamaan livenä kuin kirjoittaa kommentti somessa, TheManninen sanoo.

Lisäksi Tubeconin virallisen _Tippuu-biisin musavideo saa ensi-iltansa tapahtumassa. Videoilta voi bongata myös YleX:n TheMannisen ja Kareisen Janin. Kappaleen esittävät Tubecon All Stars eli tubetähdet Daniel Okas, Deata, MALS sekä A-Lapset Roope Rannisto ja Joona Puhakka. Tubecon All Stars esittää Tippuu-_kappaleen myös livenä Hartwall Arenalla.

YleX on Tubeconin yhteistyökumppani.