Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Peltsin kova vuosi pääkuva

Mikko “Peltsi” Peltola haastaa itsensä äärirajoille extreme-lajeissa

Mikko Peltola
Mikko Peltola Kuva: Yle Kuvapalvelu mikko peltola

Yksi vuosi, kuusi haastetta. Uudessa sarjassa Mikko “Peltsi” Peltola haastaa itsensä äärirajoille jokamiehen extreme-lajeissa. Ensimmäiset, syksyllä 2017 suoritettavat lajit ovat 150 kilometrin merimelonta ja 130 kilometrin polkujuoksu. Luvassa on vauhtia, hikeä, tuskaa ja – toivottavasti – itsensä ylittämisen euforisia hetkiä.

Peltsin valmistautumista, suorituksia ja palautumista seurataan reaaliaikaisesti somessa ja netissä. Ennen kovan vuoden alkua ilmassa on monta kysymystä. Mitkä ovat kovakuntoisen Peltsin heikot kohdat? Miten rankkaan suoritukseen voi ja kannattaa valmistautua? Voiko palautumista vauhdittaa, kun seuraava vaativa haaste jo odottaa? Mikä saa kahden pienen lapsen isän yhä uudelleen haastamaan itsensä äärirajoille?

Peltsi haastaa mukaan myös sinut. Osallistu treeneihin ja vastaa lajikohtaisiin haasteisiin: lisätietoa haasteista, lajeista ja Peltsin treeneistä saat seuraamalla Peltsiä Facebookissa ja nettisivuilta. Omia treenikuviasi voit julkaista Instagramissa #kovavuosi.

Myös Yle Puheella seurataan syksyllä Peltsin kovaa vuotta. Peltsin tapaat Yle Puheella joka toinen viikko alkaen 22.8.

Peltsin kovan vuoden jokaisesta haasteesta kuvataan dokumentti. Ensimmäinen osa julkaistaan Yle Areenassa ja Yle TV2:ssa sunnuntaina 22.10. 2017 ja toinen osa sunnuntaina 17.12. 2017.

Kommentit