Hyppää pääsisältöön

Treenaa mieli parhaaseen mahdolliseen terään ylppäreitä varten – Hae mukaan ilmaiselle valmennuskurssille!

Kuvituskuva, jossa kehotetaan yo-kokeista ahdistuvia hakemaan Abitreenien valmennusryhmään
Kuvituskuva, jossa kehotetaan yo-kokeista ahdistuvia hakemaan Abitreenien valmennusryhmään Abitreenit

Ylioppilaskirjoitukset ovat lukion stressaavin urakka. Monet vaativat itseltään paljon ja kokevat paineita menestyä kirjoituksissa. Vaikka ylioppilastutkinnolla on merkitystä jatko-opiskelua ajatellen, kenenkään ei ole syytä päätyä lataamoon luku-urakan vuoksi. Miten puristaa itsestään paras suoritus irti tärkeässä kokeessa? Mielenterveyden keskusliiton ja Abitreenien valmennuskurssilla treenataan mieli parhaaseen mahdolliseen terään asiantuntijoiden avulla.

Tarjoamme ilmaisen valmennuksen kahdelletoista yo-kokeisiin valmistautuvalle lukiolaiselle, joilla on haasteita motivaation löytämisessä, keskittymisessä, realististen tavoitteiden asettamisessa, jännittämisessä, ylisuorittamisessa... You name it!

Kurssilla perehdytään joka viikko vaihtuviin teemoihin ja käsitellään muun muassa seuraavia asioita: mistä löytää kadonnut motivaation, miten opiskella tehokkaasti itselle sopivalla tavalla sekä kuinka asettaa tavoitteita ja pysyä niissä?

Valmennus alkaa 6.11.2017 ja kestää viisi viikkoa. Ryhmä kokoontuu Helsingissä kerran viikossa. Hae mukaan jättämällä yhteystietosi ja kertomalla, miksi juuri sinun pitäisi päästä mukaan.

Kurssille osallistujien kautta haluamme auttaa myös muita kirjoituksiin valmistauvia lukiolaisia, jotka kamppailevat samalaisten haasteiden kanssa. Teemme sivuillemme sisältöä kurssin teemoista ja toivomme, että olet valmis jakamaan ajatuksiasi ja oppimaasi muille opiskelijoille.

Valmennus on osa Abitreenien syksyllä alkavaa Paineessa-kampanjaa. Kampanjan tavoitteena on tarjota yo-kokeisiin valmistautuville lukiolaisille apua luku-urakasta selviytymiseen, tsemppiä järjen säilyttämiseen ja nostaa keskusteluun lukiolaisten suuret opiskelupaineet ja uupumuksen.

Paineessa -kampanja toteutetaan yhteistyössä Lukiolaisten liiton, Mielenterveyden keskusliiton ja Helsingin toisen asteen psykologien kanssa.