Hyppää pääsisältöön

Suomen ensimmäinen kehopositiivisuuden juhla Body Pride tulee 23.8.! Tule sellaisena kuin haluat tulla nähdyksi!

vaakakapinan iloisia naisia.
vaakakapinan iloisia naisia. Kuva: YLE / Johanna Kannasmaa vaakakapina

Kaikenlaisten kehojen riemukulkuetta ja puistojuhlaa vietetään keskiviikkona 23.8.2017 Helsingin Esplanadin puistossa klo 16.30 alkaen. Suomen ensimmäinen kehopositiivisuuden juhla, Body Pride on Vaakakapinan #lupanäkyä -teeman huipentuma. Tule mukaan sellaisena kuin haluat tulla nähdyksi!

Vaakakapina järjestää Helsingissä, Esplanadin puiston länsipäässä, Suomen ensimmäisen Body Priden. Kulkueen etunenässä hehkuttavat Vaakakapinasta ja Läskimyytinmurtajista tutut Jenny Lehtinen ja Saara Sarvas taustajoukkoineen.

Tapahtuman aikana kuvataan kohtaus Jenny Lehtisen tähdittämään tv-dokumenttisarjaan Jenny+, joka on Yle TV2:n syksyn 2017 raikkain täräys. Body Pride on siis paitsi värikäs mielenilmaus, myös tv-ohjelman kuvaus. Samalla kun marssit ylistäen kaikenlaisten kehojen oikeutta näkyä, pääset osaksi tv-dokkarisarjan ensimmäistä jaksoa, joka julistaa kehorauhan sanomaa.

Kaikenlaisilla kehoilla on #lupanäkyä!― Vaakakapinan Body Pride

Kulkueen päätteeksi vietämme yhdessä iltaa vapaamuotoisen picnicin merkeissä. Omat eväät mukaan!

Etkö pääse paikalle?

Jos et pääse paikalle, voit osallistua muutoin.

Auta suunnittelemaan iskulauseita. Kulkueen sloganit joukkoistetaan tapahtuman Facebook-sivulla - tule suunnittelemaan yhdessä Suomen ensimmäistä kehopositiivisuuden juhlaa!

Klikkaa Facebook-tapahtumassa "Osallistun" tukeaksesi Body Pridea. Kutsu tapahtumaan ystäviäsi suunnittelemaan juhlaa yhdessä. Tästä voit ottaa käyttöön tapahtuman kuvakehykset somen profiili- tai muihin kuviisi.

Seuraa tapahtumaa Instagramissa ja Facebookissa.

Vaakakapinan Insta
Body Pride - kaikenlaisten kehojen riemukulkue ja puistojuhla -Facebook-sivu

Piirretty Helsingin keskustan kartta, jossa näkyy Body Priden tapahtumapaikka Runebergin patsaan ja Ruotsalaisen teatterin välissä, Esplanadin puistossa.
Piirretty Helsingin keskustan kartta, jossa näkyy Body Priden tapahtumapaikka Runebergin patsaan ja Ruotsalaisen teatterin välissä, Esplanadin puistossa. body pride
  • Vaakakapina - kansanliike, joka mursi pikadieettien vallan

    Kenenkään ihmisarvo ei ole kiinni kehon koosta

    Vaakakapina veti lääkärit, ministerit, kuntokeskukset ja ikilaihduttajat mukaan rintamaan. Kampanja mursi läskimyyttejä ja haastoi purkamaan kehovihan kulttuuria. Kun ihminen pitää itsestään, hän alkaa haluta itselleen hyviä asioita.

  • Sadun joulukirje: "Ajattelen edelleen, että ihminen on ihana!"

    Olkaamme kanssalaisia, ehdottaa Satu Lähteenkorva

    Millainen kulunut kapinavuosi on ollut Vaakakapinan psykologi Satu Lähteenkorvan näkökulmasta? Tässä Sadun joulukirje! Rakkaat vaakakapinalaiset ja sen rohkeat tukijat, En ole haikealla mielin, en, vaikka kohdallani päättyy yksi vaihe kapinassa, kun tehtäväni asiantuntijan roolissa päättyy. Olen saanut oppia paljon, enemmän kuin arvaatkaan.

Uusimmat sisällöt - Vaakakapina