Hyppää pääsisältöön

Pikku Kakkosen iloinen väki matkaa pohjoiseen

Pikku Kakkosen juhlavuoden konsertin mainoskuva
Pikku Kakkosen juhlavuoden konsertin mainoskuva Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,konsertit

Pikku Kakkosen syntymäpäiväjuhlinta jatkuu yhteisesti musisoiden. Livetapahtumat järjestetään tällä kertaa pohjoisen lasten iloksi Rovaniemellä ja Oulussa. Paikkakuntien konsertit ovat erisisältöiset ja ne esitetään kaksi kertaa tapahtumapäivän aikana.

Musiikin riemua

Konsertteja varten on koottu 7-hengen orkesteri, jota johtaa Matti Kallio. Päälaulusolistina toimii Aili Ikonen. Kokoonpano on tuttu Pikku Kakkosen Nalle-sarjan lauluista. Lisäksi lavalla leikkii ja musisoi toistakymmentä Pikku Kakkosesta tuttua juontajaa ja hahmoa. Mukaan on kutsuttu myös paikallisten musiikkiluokkien lapsikuorolaisia.

Yhteistä leikkiä

Konserttien ohjelmistoissa on mukana uutta ja vanhempaakin lastenmusiikkia. Suurin osa kappaleista on lapsiyleisöä osallistavia laululeikkejä. Ohjelmistot on koottu silmällä pitäen 3-6 -vuotiaiden kohderyhmä.

TV-kamerat paikalla

Konsertit taltioidaan. Rovaniemen Älä lopeta leikkimistä! -konsertti nähdään Lapsen oikeuksien päivänä
ma 20.11. heti illan Pikku Kakkosen jälkeen. Oulun Oikeesti leikisti -konsertti lähetetään itsenäisyyspäivänä ke 6.12. klo 16:10 alkaen. Ohjelmat ovat katsottavissa ensilähetyksensä jälkeen Yle Areenasta.

Lipunmyynti:

Rovaniemen teatteri: Älä lopeta leikkimistä! -konsertti la 28.10. klo 10, klo 14 ja klo 17:30
PIKKU KAKKOSEN LASTENKONSERTIT ROVANIEMELLÄ

Oulun kaupunginteatteri: Oikeesti leikisti -konsertti ti 31.10. klo 10, klo 14 ja klo 18
PIKKU KAKKOSEN LASTENKONSERTIT OULUSSA

Kommentit
 • Kaisa ja Olli janoavat tietoa Pikku Kakkosessa

  Animaatiosarjan ystävyksillä on loputtomasti kysymyksiä.

  Kaisa ja Olli ovat ystävykset, jotka asuvat naapuritaloissa. He ovat molemmat nelivuotiaita ja heillä on loputtomasti kysyttävää. Sarjan jaksoissa he kysyvät Kaisan isältä joka päivä uuden kysymyksen. Yhdessä Ollin lelu-robotin, Tieturin ja Kaisan leluapinan, Buun kanssa he ryhtyvät itse etsimään vastauksia kysymyksiinsä. Tietoa kaivataan kissanviiksistä, hampaista, varjoista ja dinosauruksista, sekä monesta muusta lasten mieltä askarruttavasta asiasta. Kaisa ja Olli nähdään Pikku Kakkosessa torstai-iltaisin 23.8. alkaen ja Areenassa 30 päivää ensilähetyksestä.

 • Älä Reima räjähdä!

  Tunteiden kuohua Pikku Kakkosessa.

  Tunteiden kuohua Pikku Kakkosessa: katso, pelaa ja kokeile kotona! Kymmenosainen animaatiosarja kertoo supersankaripoika Reima Räiskeestä, jonka kiukkumittari nousee hetkessä nollasta sataan ja televisiosarjan lisäksi Reima Räiske löytyy Pikku Kakkosen sovelluksesta minipelinä.

 • Ella, Oskari ja Huu - jokainen päivä on uusi seikkailu!

  Joka jaksolla on teemana eri tunne.

  Oskari on vauhdikas pikkupoika, joka tapaa pienen pilven ja he ystävystyvät. Yhdessä naapurintytön, Ellan, kanssa Oskari ja Huu-pilvi tutkivat lapsuuden tunnemaailman iloja ja pieniä myrskyjä. Ella. Oskari ja Huu 31.7. alkaen Pikku Kakkosen tiistai-illoissa.

 • Ilmianna kiva leikkipuisto!

  Lähetä kuva ja kerro lisää suosikkileikkipuistostasi.

  Tunnetko kotiympäristösi leikkipuistot? Lähde seikkailulle leikkipuistoon! Ilmianna meille suosikkileikkipuistosi ja kerro muillekin, miksi sinne kannattaa mennä. Ota kuva kivasta leikkipuistosta, lähetä se ja lyhyt kuvaus puistosta meille alla olevalla lomakkeella. Kuvat julkaistuvat moderoinnin jälkeen.