Hyppää pääsisältöön

Pikku Kakkosen iloinen väki matkaa pohjoiseen

Pikku Kakkosen juhlavuoden konsertin mainoskuva
Pikku Kakkosen juhlavuoden konsertin mainoskuva Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,konsertit

Pikku Kakkosen syntymäpäiväjuhlinta jatkuu yhteisesti musisoiden. Livetapahtumat järjestetään tällä kertaa pohjoisen lasten iloksi Rovaniemellä ja Oulussa. Paikkakuntien konsertit ovat erisisältöiset ja ne esitetään kaksi kertaa tapahtumapäivän aikana.

Musiikin riemua

Konsertteja varten on koottu 7-hengen orkesteri, jota johtaa Matti Kallio. Päälaulusolistina toimii Aili Ikonen. Kokoonpano on tuttu Pikku Kakkosen Nalle-sarjan lauluista. Lisäksi lavalla leikkii ja musisoi toistakymmentä Pikku Kakkosesta tuttua juontajaa ja hahmoa. Mukaan on kutsuttu myös paikallisten musiikkiluokkien lapsikuorolaisia.

Yhteistä leikkiä

Konserttien ohjelmistoissa on mukana uutta ja vanhempaakin lastenmusiikkia. Suurin osa kappaleista on lapsiyleisöä osallistavia laululeikkejä. Ohjelmistot on koottu silmällä pitäen 3-6 -vuotiaiden kohderyhmä.

TV-kamerat paikalla

Konsertit taltioidaan. Rovaniemen Älä lopeta leikkimistä! -konsertti nähdään Lapsen oikeuksien päivänä
ma 20.11. heti illan Pikku Kakkosen jälkeen. Oulun Oikeesti leikisti -konsertti lähetetään itsenäisyyspäivänä ke 6.12. klo 16:10 alkaen. Ohjelmat ovat katsottavissa ensilähetyksensä jälkeen Yle Areenasta.

Lipunmyynti:

Rovaniemen teatteri: Älä lopeta leikkimistä! -konsertti la 28.10. klo 10, klo 14 ja klo 17:30
PIKKU KAKKOSEN LASTENKONSERTIT ROVANIEMELLÄ

Oulun kaupunginteatteri: Oikeesti leikisti -konsertti ti 31.10. klo 10, klo 14 ja klo 18
PIKKU KAKKOSEN LASTENKONSERTIT OULUSSA

Kommentit
 • Uula ja Kuu matkustavat ympäri maailmaa

  Sarjassa yhdistetään animaatiota ja valokuvia.

  Uula ja Kuu (The Ollie & Moon Show) kertoo kahdesta kuusivuotiaasta kissakaveruksesta. Ohjelma on katsottavissa Lasten Areenassa.

 • Ystävykset Ninni ja Nestori Pikku Kakkosessa

  Ninni ja Nestori kertoo hiiren ja karhun ystävyydestä.

  Ninni ja Nestori kertoo pienen hiiren ja suuren karhun syvästä ystävyydestä. Karhun ja hiiren lämmintä suhdetta eivät kaikki ymmärrä, mutta näitä kaveruksia se ei haittaa. Ohjelma on katsottavissa Lasten Areenassa.

 • Momo! tervehtivät Emmi ja Kuru!

  Viisivuotias Emmi, joka on satumetsän ainoa ihmisasukas.

  Momo! tervehtii viisivuotias Emmi, joka on satumetsän ainoa ihmisasukas. Emmin paras ystävä on Kuru, iso, pörröinen ja lempeä otus. Ohjelma on katsottavissa myös Lasten Areenassa.