Hyppää pääsisältöön

Tauolle jäävä Robin kansainvälisestä urasta: “Sehän on kiinnostanut mua aina”

Robin miettii taukonsa aikana tulevaisuudensuunnitelmiaan.

Robin julkaisi keskiviikkona 23. elokuuta Me tehtiin tää -kiitosbiisin faneille. // Kuva: Elina Leino/YleX

Suomalainen supertähti Robin ilmoitti maanantaina 21. elokuuta jäävänsä määrittelemättömän pitkäksi aikaa tauolle lokakuisen areenakeikkansa jälkeen.

Fanit järkyttyivät uutisesta ja spekulointi Robinin uran jatkosta alkoi välittömästi. Nyt kaikki haluavat tietää, mitä Robin aikoo tauon aikana tehdä ja mitä tauon jälkeen tapahtuu.

Robin on viime päivien aikana vastannut avoimesti moniin kysymyksiin. Hän aikoo tauon aikana ainakin käydä armeijan ja suorittaa lukion loppuun. Myöskään musiikin tekemistä artisti ei aio lopettaa.

Monet ovat spekuloineet, aikooko Robin seuraavaksi tehdä musiikkia englanniksi. Vain elämää -ohjelmassa Robin lauloi Hollywood Hills -coverin ja viime vuonna hän julkaisi Youtubessa Can’t Stop The Feeling -version. Yleisö siis tietää jo, että Robin osaa laulaa englanniksi.

Kiinnostaako sua kansainvälinen ura, Robin?

- Sehän on kiinnostanut mua aina ja haluaisin joskus sen toteuttaa, Robin kommentoi YleX:lle.

Hän ei kuitenkaan itsekään vielä tarkalleen tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

- Mulla on varmaan jo pari viikkoa Hartwall Arena -keikan jälkeen hirveä ikävä ja haluan nähdä samoja tyyppejä. En halua luopua tästä. Tietysti tauko on myös hyvä aika miettiä, mitä haluaisin tulevaisuudelta. Vaikea kuvitella enkkuhommaa niin isosti, että se olisi tulevaisuuden juttu. Aika näyttää, Robin jatkaa.

Kansainvälisesti menestynyt artisti Samu Haber toimii nykyään Robinin managerina Comusic Productions Oy -yhtiönsä kautta. Sunrise Avenuen keulakuvalla on runsaasti kansainvälisiä kontakteja etenkin Saksassa.

- Siitä ei varmasti ole mitään haittaa, Robin sanoo.

Robin korostaa, ettei jää tauolle siksi, että olisi palanut loppuun. Väsymyksestä ei ole ollut myöskään mitään merkkejä huikeilla kesäkeikoilla. Se nähtiin myös YleXPopissa Lahdessa, jossa Robin osoitti olevansa kansainvälisen tason stara.

- Ei missään nimessä ole loppuun palamisesta kyse. Taukoidea on tietysti lähtenyt multa, mutta olen kysynyt monta kertaa itseltäni kesän aikana, onko mun pakko jäädä tauolle. Mua ei väsytä yhtään.

- Ihan varmasti moni on huolissaan, mutta en mä ole väsynyt. Monet artistit varmaan pitävät taukoa sen takia, että ovat palaneet loppuun. Mä teen sen ennen kuin näin käy. Se on musta järkevämpi tapa.

Robin julkaisi tänään 23. elokuuta Me tehtiin tää -kiitosbiisin faneille.

28. lokakuuta Robin hyvästelee faninsa tauon ajaksi Hartwall Arenalla pidettävällä _Tää on se hetki -_keikalla.

Lue myös:

Robin fanittaa robinereita: “Fanit keräsivät mulle terveisiä 20 metriä pitkään paperiin”