Hyppää pääsisältöön

Jukka Lindströmin viimeinen kausi Noin viikon uutisten juontajana alkaa 21.9.

Jukka Lindström vilkuttaa Noin viikon uutisten studiossa.
Jukka Lindström jättää jäähyväiset Noin viikon uutisille syksyn 2017 jälkeen. Jukka Lindström vilkuttaa Noin viikon uutisten studiossa. Kuva: Yle Kuvapalvelu/Jukka Lintinen Noin viikon uutiset,Jukka Lindström

Noin viikon uutisten kuudes tuotantokausi starttaa Yle TV2:ssa 21.9. klo 21. Kausi jää Jukka Lindströmin toistaiseksi viimeiseksi.

Toimittaja ja stand up -koomikko Jukka Lindström jättää Noin viikon uutiset syksyn tuotantokauden jälkeen. Lindström on käsikirjoittanut ja juontanut ohjelmaa sen alusta asti. Syynä Lindströmin lähtöön on muutto ulkomaille.

“Kuluneet kolme vuotta NVU:n parissa ovat olleet Suomen parhaan työryhmän ja aktiivisten fanien ansiosta hienoa aikaa. Hiljattain tarjoutui kuitenkin mahdollisuus muuttaa perheen kanssa ulkomaille, joten päätin laittaa tv-työt pienelle tauolle”, Lindström kertoo.

Edessä on kuitenkin vielä yksi huikea kausi. Lindström luottaa siihen, että tänäkin syksynä aineksia hyvään poliittiseen satiiriin riittää.

“Ennen kauden alkua työryhmää aina jännittää, että mistä saadaan revittyä huumoria tällä kaudella, mutta Sipilän hallitus on yleensä aina rientänyt apuun,” hän lohkaisee.
 
Viimeinen Lindströmin luotsaama Noin viikon uutisten jakso nähdään Yle TV2:lla 23.11.2017. Toistaiseksi ohjelman tulevaisuus on vielä avoin.
 
“Syksyn aikana selviää, saako ohjelma keväällä jatkoa,” kertoo tuottaja Jenni Laine.
 
Noin viikon uutiset on vuonna 2014 alkanut viikoittainen ajankohtaissatiiri. Se voitti parhaan komedia- ja sketsiohjelman Kultaisen Venlan vuonna 2016. Ohjelma muistetaan mm. Timo Soinin Guggenheim-räpistä ja Donald Trumpille ivailevasta America First, Finland Second -videosta, jota on katsottu maailmanlaajuisesti jo yli 10 miljoonaa kertaa.

Katsojat voivat ilmoittautua studioyleisöksi Noin viikon uutisten nettisivujen kautta (haku aukeaa 1.9.2017). 

Noin viikon uutiset 21.9. alkaen torstaisin klo 21.00 Yle TV2:ssa

Kommentit

Lue myös - yle.fi:stä poimittua