Hyppää pääsisältöön

Uudistunut Uutisvuoto palaa ruutuun 9.9. - tällainen on uusi kokoonpano!

Uutisvuodon uusi kokoonpano: Katja Ståhl, Petteri Ahomaa, Baba Lybeck, Laura Ruohola, Jani Halme ja Anna Perho.
Uutisvuodon uusi kokoonpano: Katja Ståhl, Petteri Ahomaa, Baba Lybeck, Laura Ruohola, Jani Halme ja Anna Perho. Uutisvuodon uusi kokoonpano: Katja Ståhl, Petteri Ahomaa, Baba Lybeck, Laura Ruohola, Jani Halme ja Anna Perho. Kuva: Yle Kuvapalvelu. Uutisvuoto

TV1 lauantaisin 9.9.2017 alkaen lauantaisin klo 21.15 - 22.00, uusinta sunnuntaisin klo 14.15
Yle Areenassa 30 päivän ajan

Yli 19 vuoden ajan suomalaisia viihdyttänyt Uutisvuoto jatkaa syyskuussa kohti seuraavaa kymmenlukuaan. Ylituomari Baba Lybeck saa kaitsittavakseen vaihtuvista kapteeneista koostuvan kivikovan viisikon.

Naisvalta ohjelmassa lisääntyy, sillä kapteeneina vuorottelevat kokeneet mediatekijät Anna Perho, Laura Ruohola ja Katja Ståhl, eli niin sanottu PRS-ketju. Miesnäkökulmaa viikon uutisiin tuovat puolestaan monessa, ellei jopa kaikissa liemissä keitetty Petteri Ahomaa sekä ohjelman kuopus, mediatoimiston luova johtaja Jani Halme.
 
Tuttujen tehtävänantojen lisäksi uudistunut ohjelma tuo mukanaan uusia tehtäviä ja yllätyksiä, joihin ei välttämättä ole jatkossakaan oikeita vastauksia tai ratkaisuja. Totuttuun tapaan Uutisvuoto marssittaa viikon uutisaiheiden äärelle maan eturivin ajankohtaiset ihmiset niin viihteen, politiikan kuin median keskiöstä.

Ensimmäisessä jaksossa Petteri Ahomaan ja Katja Ståhlin joukkueissa rillaavat kiekkolegenda Timo Jutila ja somelegenda Mikael Jungner.

Kommentit