Hyppää pääsisältöön

Sinustako Strömsön juontaja?

Paul Svensson, Camilla Forsén-Ström, Lee Esselström, Jim Björni, Owe Salmela och Elin Skagersten-Ström i gruppbild framför bastun på Strömsö.
Paul Svensson, Camilla Forsén-Ström, Lee Esselström, Jim Björni, Owe Salmela och Elin Skagersten-Ström i gruppbild framför bastun på Strömsö. Kuva: Yle/Carina Ahlskog Strömsö (tv-ohjelma),juontajat

Siitä asti, kun Strömsö ilmestyi ruutuun vuonna 2002, on se ollut yksi Svenska Ylen suosituimmista ohjelmista. Myös suuri suomenkielinen yleisö on aina pitänyt ohjelmasta.

Vuoden 2018 alusta Strömsö saa uuden lähetysajan Yle TV1:llä. Kanava tavoittaa suurimman yleisön Suomessa. Näin luomme uuden ruotsinkielisen lähetyspaikan Yle TV1 -kanavalle ja kokoamme suomalaiset yhteisen aiheen ympärille, kielestä riipppumatta. Yle Fem -kanavalla Strömsö jatkaa tavalliseen tapaan sunnuntaisin 24. syyskuuta alkaen klo 17.25.

Verkkosisältöä myös suomeksi

Strömsö toivoo, että moni uusi suomenkielinen ja kaksikielinen katsoja löytää ohjelman, ja siksi vuoden 2018 alusta alkaen osa Strömsön verkkosisällöstä löytyy myös suomeksi. Tätä yleisö on toivonut jo jonkin aikaa.

Tästä syystä haemme nyt kaksikielistä vahvistusta Strömsö-tiimiimme. Toivomme löytävämme henkilön, joka pystyy kommunikoimaan sekä suomenkielisen että ruotsinkielisen yleisön kanssa sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Hakuaika umpeutuu 17. syyskuuta 2017. Voit jättää hakemuksesi Yle rekrytointi -sivulla.

Onko sinulla kysymyksiä? Ota yhteyttä Strömsön tuottajaan Christina Staffansiin, christina.staffans(a)yle.fi tai vastaavaan tuottajaan Annika Löfgreniin, annika.lofgren(a)yle.fi.

 • Sinustako Strömsön juontaja?

  Haussa kaksikielinen juontaja Strömsö-tiimin vahvistukseksi.

  Strömsö hakee kaksikielistä juontajaa tiiminsä vahvistukseksi. Hakuaikaa on 17.9.2017 asti.

 • Strömsön puutarhailta - tässä illan ohjelma!

  Voit katsoa aikataulua kännykästä.

  Strömsön puutarhailta tarjoaa monipuolisesti ohjelmaa moneen puutarhamakuun ja tarpeeseen. Voit tulla paikalle kun sinulle sopii klo 16-21 välillä. Katso omat kiinnostuksen kohteet tästä!

 • Eräilyä pimeässä kopissa

  Leikkaaja nauttii luonnosta myös neljän seinän sisällä.

  Tv-ohjelmaa leikataan enimmäkseen yksin pimeässä huoneessa, mutta ruudun kautta maisemat ja luontoelämykset tavoittivat myös leikkaaja Sami Kivimäen.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua