Hyppää pääsisältöön

Prisma: Sääskien salainen elämä

Erilaiset verta imevät sääsket ovat vuosituhansien ajan tehneet ihmisen ulkoelämästä viheliäistä.
Hyönteistieteilijä James Logan tekee sääskitutkimusta urheiden vapaaehtoisten kanssa Skotlannissa. Erilaiset verta imevät sääsket ovat vuosituhansien ajan tehneet ihmisen ulkoelämästä viheliäistä. Kuva: BBC 2015 Prisma: sääskien salainen elämä

TV1 keskiviikkona 13.9.2017 klo 19.00 - 19.52, uusinta lauantaina 16.9. klo 14.10 ja tiistaina 19.9. klo 22.50
Yle Areenassa 14 päivää

Erilaiset verta imevät sääsket ovat vuosituhansien ajan tehneet ihmisen ulkoelämästä viheliäistä. Entomologi eli hyönteistieteilijä James Logan tutkii sääskiä ja niiden vaikutusta sosiaalihistoriaamme.

BBC:n dokumentti selvittää, miksi osa ihmisistä vetää enemmän sääskiä puoleensa kuin toiset? Onko mahdollista, että osa ihmisistä erittäisi luonnon omaa hyttyskarkotetta? Miten sääskiltä olisi viisainta suojautua?

The Secret Life Of Midges. Tuotanto: BBC, Britannia, 2015.

Kommentit