Hyppää pääsisältöön

Puoli seiskan syyskausi alkaa! "Toivon, että jokainen katsoja sekä itkee että nauraa ohjelman parissa tänä syksynä"

Susanna Laine ja Mikko Kekäläinen 2017
Susanna Laine ja Mikko Kekäläinen 2017 Kuva: Yle Kuvapalvelu Puoli seitsemän,Susanna Laine,Mikko Kekäläinen

Syksy tuo ruutuun uudistuneen Puoli seiskan. Sen lisäksi, että toivotamme teidät tervetulleeksi seuraamme myös maanantaisin, on luvassa enemmän toimintaa ja yllätyksiä - sekä vieraille että juontajille.

Innosta kihisevät Mikko Kekäläinen ja Susanna Laine ovat valmiina alkavaan kauteen. -Kesätauko on ladannut akut täyteen ja nyt pää pursuaa toistaan arveluttavampia ideoita, Mikko toteaa. Neljättä kauttaan Puoli seiskan juontajana aloittava Susanna on innoissaan uudistuneesta ohjelmasta.
-Tänä vuonna me juontajat tehdään enemmän sisältöä, on ihanaa jalkautua tekemään juttuja lähetykseen myös studion ulkopuolelta.

Luvassa unohtumattomia elämyksiä

Syksyn aikana tarjoamme mahdollisuuden viihtymiseen Puoli seiskan historian ensimmäisen housebandin ja maan laadukkaimpien artistien seurassa. Sulosävelien lisäksi retroillaan - herätämme henkiin takavuosien Puoli seiskasta tutun osion, joka yllättää niin vieraat kuin juontajatkin. Saattaa olla, että myös vieraidemme perheenjäsenet pääsevät mukaan tekemään ohjelmaa. Mikolle tavoite syksyn lähetysten suhteen on selkeä.
-Toivon, että syksyn Puoli seiska antaa sekä katsojille että meille unohtumattomia elämyksiä ohjelman parissa. Toivon, että jokainen katsoja sekä tekijä itkee että nauraa Puoli seitsemän parissa tänä syksynä.

Susanna Laine ja Mikko Kekäläinen
Susanna Laine ja Mikko Kekäläinen Kuva: Rajoitettu käyttöoikeus, Yle Kuvapalvelu, kuvapalvelu@yle.fi Puoli seitsemän,Susanna Laine,Mikko Kekäläinen

Moni vieraamme yllättää meidät tavalla, jota emme ennen lähetystä olisi edes osanneet aavistaa.

Kauden ensimmäinen vieras on avaruustähtitieteen professori Esko Valtaoja, mikä on saanut Mikon sisäisen pikkupojan hereille. -Olen aina ollut kiinnostunut tähtitieteestä ja odota, että pääsen esittämään Eskolle kysymyksiä avaruudesta heti kauden ensimmäisessä lähetyksessä.
Susanna odottaa syksyn kohtaamisia innolla. -Moni vieraamme yllättää meidät tavalla, jota emme ennen lähetystä olisi edes osanneet aavistaa. On upeaa päästä tutustumaan uuteen ihmiseen ja tämän maailmaan joka päivä - se tekee Puoli seiskan tekemisestä niin ainutlaatuisen hienoa.

Toivotamme katsojat tervetulleiksi perheeseen

Alkava syksy on ohjelman yhdeksäs. Kysyttäessä mikä ohjelman tekemisessä on parasta ei juontajien tarvitse miettiä vastaustaan kauaa. -Kyllä se on, pannahinen vieköön, vapaus! Meillä on loputon mahdollisuus toteuttaa vaikka kuinka päättömiä ideoita. Koko tekijäkaarti on yhtä suurta perhettä - tykkäämme toisistamme ja meillä on joka päivä kivaa yhdessä. Toivotamme kaikki katsojat tervetulleeksi perheeseen.

Puoli seitsemän TV1 maanantaista perjantaihin kello 18:30

Kommentit

Uusimmat sisällöt - Puoli Seitsemän