Hyppää pääsisältöön

Areenan Samsung-sovelluksen ongelmia ratkottu

Tv monitorer i affär
Tv monitorer i affär Kuva: Yle/Maria Wasström

Joitakin Samsungin vuosina 2015 ja 2016 valmistettuja äly-tv-laitteita ja niiden Areena-sovellusta vaivannut vika on korjattu.

Ongelmana oli, että kaikki Areena-sisällöt eivät toistuneet laitteilla, jotka olivat saaneet Samsungin julkaiseman sovelluspäivityksen. Ongelma korjattiin tekemällä muutoksia Areenan taustajärjestelmiin. Korjaus ei vaadi toimia käyttäjältä.

Ongelma vaivasi joitakin käyttäjiä valitettavan pitkään. Pahoittelemme tästä käyttäjille aiheutunutta vaivaa.

Vaikka tämä virhe onkin saatu korjattua, on joillakin käyttäjillä edelleen muunlaisia ongelmia Samsungin äly-tv-laitteissa. Areena-sovelluksen käyttö saattaa keskeytyä virheilmoitukseen tai sovelluksen latautuminen ei onnistu sovelluksen jäädessä pyörittämään lataussymbolia. Näihin satunnaisiin ongelmiin ei toistaiseksi ole löytynyt syytä eikä siten myöskään ratkaisua. Jatkamme näiden ongelmien selvittelyä yhdessä laitevalmistajan ja järjestelmätoimittajien kanssa.

Mikäli törmäät mainittuihin ongelmiin, lähetä kuvaus ongelmasta ja käyttämäsi laitteen malli sähköpostitse osoitteeseen areenatv.tuki@yle.fi.

Kommentit
  • Areenan PlayStation 3 -sovelluksen toiminta loppuu tammikuun lopussa

    PlayStation 3:n Areena-tuki loppuu

    Areenan PlayStation 3 -sovellus lakkaa toimimasta ensi vuoden tammikuun lopussa. Sovelluksen lopettamispäätös johtuu siitä, että PlayStation 3 -laitteilla Areenan käyttö on ollut pysyvästi laskussa. Tällä hetkellä Areenaa käytetään viikossa noin neljällä tuhannella PS3-laitteella. PS3:n Areena-sovellus alkaa pian kertoa sovelluksen käynnistyksen yhteydessä sovelluksen tuen loppumisesta.

  • Areenan tallenteet suomalaisten käyttöön EU-alueella myös selaimella

    Areenan tallenteet EU-alueella myös selainpalvelussa

    Areenan käyttö EU-alueella etenee. Nyt EU:ssa matkailevien suomalaisten on mahdollista katsella ja kuunnella kaikkia tallenteita Areenan selainpalvelussa. Toissa vuonna Yle avasi Areenan mobiilisovellusten käytön kaikille kotipaikkansa vahvistaneille suomalaisille. Yle oli toinen yleisradioyhtiö EU:ssa ja ensimmäinen pohjoismainen julkisen palvelun yhtiö, joka toteutti tämän toiminnallisuuden.