Hyppää pääsisältöön

Pistä Siskis-jengisi kartalle ja tapaa upeat Siskot!

Siskonpetiläiset poseeraavat hämärässä parkkihallissa.
Siskonpetiläiset poseeraavat hämärässä parkkihallissa. Kuva: Alkuperäinen Janita Autio Siskonpeti

Siskot ovat heränneet kauneusuniltaan vaarallisempina kuin koskaan! 3. kausi starttaa 21.9.2017 klo 21.25 ja Siskonpetiläiset haluavat viettää enskaripäivää yhdessä teidän kanssa.

Kerää siis oma Siskis-jengisi kasaan ja näytä meille kartalla, minne kaikkialle Suomessa Siskonpeti-love on levinnyt. Kokoontukaa porukalla, kutsukaa kaverit ja katsokaa ensi-ilta yhdessä Siskojen kanssa! Ilmoita porukkasi alla olevaan karttaan ja osallistu kilpailuun. Poppoo, jolla on arpaonni myötä vie potin ja pääsee tapaamaan Siskot henkilökohtaisesti sarjan spesiaalikuvauksiin!* Muista, että vain jenginsä ilmoittanut (ja yhteystietonsa jättänyt) osallistuu kilpailuun, ja että palkinto on ainut laatuaan!

Ilmoita poppoosi näin:

1. Lisää oma jengi karttaan liikuttelemalla sitä oikeaan kohtaan tai hakemalla osoitteella.
2. Kerro, keitä jengiisi kuuluu ja millä aikataululla se kokoontuu ja missä.
3. Ilmoita, ketkä saavat osallistua: vain omalla porukalla vai ovatko kaikki tervetulleita? Alasvetovalikosta voit valita sopivan vaihtoehdon. Jos muutkin ovat tervetulleita, muista lisätä tällöin osoitetiedot!
4. Muista lisätä hemaisevasta porukastanne kuva. Lisää se kohdasta "kuva".
5. Jätä yhteystietosi (sähköpostiosoite) tähän, niin saamme uljaaseen voittajaporukkaan yhteyden! (Tämä kohta ei tule näkymään kolmansille osapuolille.)
6. Sitten alkaakin olla valmista! Paina "send it" ja saat kuittauksen siitä, että ilmoituksesi on vastaanotettu.
7. Älä hätäänny, jos kohteesi ei näy kartalla samantien, sillä ilmoitukset käydään tässä vaiheessa käsin läpi, eli kartalle ne ilmestyvät viiveellä.
8. Kun ilmoituksesi on hyväksytty, sinä ja kaikki muut pääsevät ihailemaan kohdettasi kartalla!

Huomio: Mobiililaitteilla kartan valikko tulee näkyviin, kun painat plussaa vasemmasta yläkulmasta.

Onnea matkaan!

Info: Tässä on ollut ulkoinen upotus, joka nyt ei enää toimi, ja siksi on poistettu.

*Merkkaamalla jengisi osallistut kilpailuun, jonka palkinto on huikea: live-tapaaminen Siskojen kanssa sarjan spesiaalijakson kuvauksissa myöhemmin sovittuna ajankohtana. Osallistut kilpailuun vain ilmoittamalla oman jengisi, jolla katsotte Siskonpedin 3. kauden ensi-iltaa tietysti yhdessä Siskojen kanssa 21.9. klo 21.25.

Ennen ensi-iltaa ja sen jälkeen Siskot itse somettavat livenä yhdessä fanien kanssa. Seuraa Siskoja ja keskustelua somessa Facebook-, Twitter- ja Instagram-tilien kautta.

Siskonpedin jaksot myös Areenassa.

Seuraa Siskonpetiä somessa:
@Siskonpeti
#siskonpeti

Kommentit