Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Psykologia pääkuva

Testaa taitosi psykologiassa

taustalla ihminen sumeana ja päällä teksti "PS"
taustalla ihminen sumeana ja päällä teksti "PS" Kuva: Unsplash Abitreenit,psykologia

Onko aivokuvantaminen hallussa? Luistaako EEG:t ja MRI:t kuin vettä vain? Testaa taitosi psykologian pistarissa!

Juttua muokattu 26.2.2020: Kuva vaihdettu.

Kommentit
  • 2020 kevät: psykologia

    Lukion psykologian yo-kokeet.

    Tällä sivulla pääset joko katselemaan Ylioppilastutkintolautakunnan laatimaa koetta (katseluversio) tai harjoittelemaan tekemällä sen itse (harjoittelukoe). Katseluversio ja hyvän vastauksen piirteet julkaistaan yo-koepäivänä ja harjoitteluversio mahdollisimman pian kokeen jälkeen.

  • 2019 syksy: psykologia

    Lukion psykologian yo-kokeet.

    Tällä sivulla pääset joko katselemaan Ylioppilastutkintolautakunnan laatimaa koetta (katseluversio) tai harjoittelemaan tekemällä sen itse (harjoittelukoe). Katseluversio ja hyvän vastauksen piirteet julkaistaan yo-koepäivänä ja harjoitteluversio mahdollisimman pian kokeen jälkeen.