Hyppää pääsisältöön

Silta – uusintana alusta asti

Silta, yle tv1
Kööpenhaminan rento poliisi Martin Rohde (Kim Bodnia) saa työparikseen persoonallisen ruotsalaiskollegan Saga Norénin (Sofia Helin). Silta, yle tv1 silta

TV1 maanantaista perjantaihin 18. - 29.9.2017 (1. kausi, tarkista aika tv-oppaasta)
TV1 maanantaista perjantaihin 2. - 13.10.2017 (2. kausi, tarkista aika tv-oppaasta)
TV1 sunnuntaisin 15.10. - 17.12.2017 klo 22.00 - 23.00 (3. kausi), uusinta torstaisin n. klo 23.20
Yle Areenassa 30 päivää

Huippusuosittu pohjoismainen jännityssarja Silta (16) uusitaan alusta asti Ykkösellä ennen uuden, neljännen kauden aloitusta 1.1.2018.

Ensimmäisen ja toisen kauden kymmenen jaksoa esitetään maanantaina 18.9. alkaen arkipäivisin myöhäisilloissa. Päivittäin vaihtuvat esitysajat kannattaa tarkistaa tv-oppaasta. Kolmoskauden kymmenen jaksoa nähdään sunnuntaisin 15.10. alkaen klo 22. Kolmen kauden kaikki jaksot on katsottavissa Areenassa kuukauden ajan.

Nainen Juutinrauman sillalla

Sillan tarina alkaa, kun nainen löytyy murhattuna keskeltä Juutinrauman siltaa, aivan Ruotsin ja Tanskan rajalta.

Molempien maiden poliisi kutsutaan paikalle ja pian selviää, että uhreja ei olekaan yksi, vaan kaksi. Heidän ruumiinsa on jaettu kahtia ja koottu taas yhdeksi.

Järisyttävä kaksoismurha on vasta alkua väkivallan aallolle, jollaista kukaan ei ole nähnyt aiemmin. Ruotsin ja Tanskan poliisille tämä on kilpajuoksu aikaa ja ylivoimaista vihollista vastaan.

Silta-sarja
Saga Norén (Sofia Helin) ja Henrik Sabroes (Thure Lindhardt). Silta-sarja Kuva: Carolina Romare/Filmlance International/Nimbus Films 2015 yle tv1

Vastakohdat työparina

Sillan päähenkilöitä ovat Malmön poliisin pilkuntarkka Saga Norén (Sofia Helin) ja Kööpenhaminan poliisin rento Martin Rohde (Kim Bodnia).

Saga on monella tapaa erittäin pätevä poliisi, mutta sosiaalisesti erityislaatuinen. Martin taas on hänen vastakohtansa: empaattinen ja hyvä ihmisten kanssa, mutta sääntöjen suhteen melko huoleton.

Sarjan kolmannella kaudella Sagan työpariksi tulee tanskalainen poliisi Henrik Sabroes (Thure Lindhardt).

Bron. Tuotanto: Filmlance International AB, Nimbus Film Productions, SVT, NRK, DK, ZDF, 2011 - 2015. Sarjan kolme tuotantokautta on esitetty Ykkösellä edellisen kerran 2015.

Kommentit