Hyppää pääsisältöön

Jari-Matti Latvala puolustaa kihlattuaan Maisa Torppaa: ”Otsikot eivät pidä paikkaansa.”

Jari-Matti Latvala Puoli seitsemän -ohjelman studiossa
Jari-Matti Latvala vieraili Puoli seitsemän -ohjelmassa Jari-Matti Latvala Puoli seitsemän -ohjelman studiossa Kuva: Antti Karhumäki, YLE Jari-Matti Latvala

Puoli seitsemän –ohjelmassa vieraillut MM-rallikujettaja Jari-Matti Latvala puolusti voimakkaasti kihlattuaan Maisa Torppaa, joka on viime aikoina päätynyt rajuihin otsikoihin.

Latvalan kihlattu on tosi-tv –tähtenä tunnetuksi tullut Maisa Torppa, jonka on kerrottu aikoinaan kiristäneen miehiä tekaistuilla raskausväitteillä. Lähetyksessä Latvala antoi myös ymmärtää, että otsikot eivät aina pidä paikkaansa.

– Kyllä minusta on pahalta tuntunut Maisan puolesta. Tuntuu tosi pahalta, että otsikot eivät pidä paikkaansa. Lisäksi vanhoja asioita aletaan kaivamaan.

– Meillä jokaiselle on menneisyys, meistä jokainen kehittyy, oppii ja parantaa ja me kaikki teemme virheitä. Miksi niitä pitää nostaa esille sieltä 5-6 vuoden takaa?

Latvala itse kertoo päässeensä julkisuudessa helpolla, mutta kertoo kihlattunsa tuleen paljon varovaisemmaksi.

– Hän on joutunut sellaisiin parrasvaloihin, että hänen jokaista liikettä ja virhettä seurataan.

Latvalan mukaan myös hänen läheisensä ovat joutuneet kärsimään jupakasta, kun perheenjäsenille lähetellään viestejä ja soitetaan ikäviä puheluita.

– Se on mun ja Maisan välinen parisuhde. Eihän me nyt ohjeita tarvita muualta. Mä tiedän mitä Maisa on tehnyt. mä tiedän sen totuuden. Se riittää, Latvala tuhahtaa lopuksi.

Kommentit

Uusimmat sisällöt - Puoli Seitsemän