Hyppää pääsisältöön

Myrskyn jälkeen – draamasarja Suomesta, joka on sekaisin

Kotimaisen draamasarjan päärooleissa Kaarina Hazard ja Allu Tuppurainen.
Rauni Kolehmainen (Kaarina Hazard) ja Gunnar Sonck (Allu Tuppurainen) tapaavat Myrskyn jälkeen -sarjassa. Kotimaisen draamasarjan päärooleissa Kaarina Hazard ja Allu Tuppurainen. Kaarina Hazard,Allu Tuppurainen,Yle TV1,Kotikatsomo: Myrskyn jälkeen

TV1 lauantaisin 11. - 26.8.2018 klo 21.15 - 22.15, uusinta sunnuntaisin klo 18.45 ja maanantaisin klo 15.50
Katsottavissa Areenassa

Kaarina Hazardin ja Leea Klemolan käsikirjoittama kolmiosainen draamasarja Myrskyn jälkeen (12) sijoittuu lähitulevaisuuden Helsinkiin.

Tuula-myrsky on romahduttanut Suomen infrastruktuuria ja saanut ihmisten arjen tolaltaan. Jälleenrakennus ei ota käynnistyäkseen, eikä kukaan oikein tiedä miksi. Tapahtuneella näyttää olevan seurauksensa myös ihmisten tunne-elämälle. Erityisen haasteellista poikkeustila näyttää olevan miehille, eikä syytä ymmärretä.

Poliisi evakuoitu Ylen tiloihin

Sarjan päähenkilö on järjestyspuolen komisario Rauni Kolehmainen. Hänen työtään hankaloittaa Pasilan poliisilaitoksen kokema vesivahinko, jonka vuoksi poliisi joutuu väliaikaisesti toimimaan samoissa tiloissa Yleisradion kanssa.

Rauni yrittää parhaansa mukaan pitää kasassa sekä onnahtelevaa maailmaa että omia kotiolojaan. Hänen erityiskykynsä on ennakoida miesten tunteista johtuvia järjestyshäiriöitä.

Myrskyn jälkeen on poliisisarja, joka ei sijoitu rikollisten maailmaan, vaan tavallisten ihmisten keskelle. Sarja tapahtuu olosuhteessa, jossa jatkuva kasvu on hetkeksi pysähtynyt, eikä raha muistu mieleen. Se on tekijöidensä rakkaudentunnustus julkiselle palvelulle ja televisiokerronnan mahdollisuuksille.

Ihmiset seisovat jossakin korkealla, Ylen satelliittitorni taustalla.
Ihmiset seisovat jossakin korkealla, Ylen satelliittitorni taustalla. myrskyn jälkeen
Kaarina Hazard seisoo rakennuksen vierellä, taustalla Pasilan tv-torni.
Kaarina Hazard seisoo rakennuksen vierellä, taustalla Pasilan tv-torni. myrskyn jälkeen

Pääroolissa Kaarina Hazard

Sarjan pääosan näyttelee Kaarina Hazard. Muissa rooleissa nähdään Mikko Roiha, Henry Hanikka, Pekka Heikkinen, Aimo Räsänen, Laura Rämä, Allu Tuppurainen, Kristiina Halkola, Eero Melasniemi, Antti Holma, Anna-Elina Lyytikäinen, Sari Viitasalo, Matti Onnismaa, Pauli Aalto-Setälä, Preeti Pesä ja Susanna Kettunen.

Myrksyn jälkeen on Leea Klemolan ensimmäinen televisio-ohjaus ja Hazardin ja Klemolan toinen tv-yhteistyö. Heidän ensimmäinen yhteinen tv-sarjansa oli kolmiosainen, vuonna 2007 valmistunut Hopeanuolet.

Tuotanto: Elokuvayhtiö Aamu/Jussi Rantamäki, 2015. Draamasarja on esitetty Ykkösellä edellisen kerran vuonna 2017.

Kommentit
 • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

  Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

  Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

 • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

  Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

  Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.