Hyppää pääsisältöön

Myrskyn jälkeen – draamasarja Suomesta, joka on sekaisin

Kotimaisen draamasarjan päärooleissa Kaarina Hazard ja Allu Tuppurainen.
Rauni Kolehmainen (Kaarina Hazard) ja Gunnar Sonck (Allu Tuppurainen) tapaavat Myrskyn jälkeen -sarjassa. Kotimaisen draamasarjan päärooleissa Kaarina Hazard ja Allu Tuppurainen. Kaarina Hazard,Allu Tuppurainen,Yle TV1,Kotikatsomo: Myrskyn jälkeen

TV1 lauantaisin 11. - 26.8.2018 klo 21.15 - 22.15, uusinta sunnuntaisin klo 18.45 ja maanantaisin klo 15.50
Katsottavissa Areenassa

Kaarina Hazardin ja Leea Klemolan käsikirjoittama kolmiosainen draamasarja Myrskyn jälkeen (12) sijoittuu lähitulevaisuuden Helsinkiin.

Tuula-myrsky on romahduttanut Suomen infrastruktuuria ja saanut ihmisten arjen tolaltaan. Jälleenrakennus ei ota käynnistyäkseen, eikä kukaan oikein tiedä miksi. Tapahtuneella näyttää olevan seurauksensa myös ihmisten tunne-elämälle. Erityisen haasteellista poikkeustila näyttää olevan miehille, eikä syytä ymmärretä.

Poliisi evakuoitu Ylen tiloihin

Sarjan päähenkilö on järjestyspuolen komisario Rauni Kolehmainen. Hänen työtään hankaloittaa Pasilan poliisilaitoksen kokema vesivahinko, jonka vuoksi poliisi joutuu väliaikaisesti toimimaan samoissa tiloissa Yleisradion kanssa.

Rauni yrittää parhaansa mukaan pitää kasassa sekä onnahtelevaa maailmaa että omia kotiolojaan. Hänen erityiskykynsä on ennakoida miesten tunteista johtuvia järjestyshäiriöitä.

Myrskyn jälkeen on poliisisarja, joka ei sijoitu rikollisten maailmaan, vaan tavallisten ihmisten keskelle. Sarja tapahtuu olosuhteessa, jossa jatkuva kasvu on hetkeksi pysähtynyt, eikä raha muistu mieleen. Se on tekijöidensä rakkaudentunnustus julkiselle palvelulle ja televisiokerronnan mahdollisuuksille.

Ihmiset seisovat jossakin korkealla, Ylen satelliittitorni taustalla.
Ihmiset seisovat jossakin korkealla, Ylen satelliittitorni taustalla. myrskyn jälkeen
Kaarina Hazard seisoo rakennuksen vierellä, taustalla Pasilan tv-torni.
Kaarina Hazard seisoo rakennuksen vierellä, taustalla Pasilan tv-torni. myrskyn jälkeen

Pääroolissa Kaarina Hazard

Sarjan pääosan näyttelee Kaarina Hazard. Muissa rooleissa nähdään Mikko Roiha, Henry Hanikka, Pekka Heikkinen, Aimo Räsänen, Laura Rämä, Allu Tuppurainen, Kristiina Halkola, Eero Melasniemi, Antti Holma, Anna-Elina Lyytikäinen, Sari Viitasalo, Matti Onnismaa, Pauli Aalto-Setälä, Preeti Pesä ja Susanna Kettunen.

Myrksyn jälkeen on Leea Klemolan ensimmäinen televisio-ohjaus ja Hazardin ja Klemolan toinen tv-yhteistyö. Heidän ensimmäinen yhteinen tv-sarjansa oli kolmiosainen, vuonna 2007 valmistunut Hopeanuolet.

Tuotanto: Elokuvayhtiö Aamu/Jussi Rantamäki, 2015. Draamasarja on esitetty Ykkösellä edellisen kerran vuonna 2017.

Kommentit
 • Lokakuun Riemulauluissa Antti Kleemolan musiikkia

  Lokakuun Riemulaulujen teemana on Sun puolella.

  Sun puolella -Riemulauluissa 24.10. klo 10 Lahden Gospelkuoron valoisa ja voimakas soundi yhdistyy Kleemolan tarinallisiin kappaleisiin. Ohjelmassa keskustellaan erityisesti nuorten auttamisesta ja siitä, mikä luo toivoa elämän heikkoina hetkinä.

 • Mika Ihamuotila aloittaa Toivomus-keskustelusarjan uuden kauden

  Toivomus-keskustelusarja TV1:llä 2.9.2021 alkaen

  Keskustelusarjan Toivomus (En önskan) uuden kauden aloitusjaksossa Mika Ihamuotila kertoo sairastumisestaan, joka rohkaisi hänet vaihtamaan alaa. Sarjan neloskausi esitetään Yle TV1:llä 2.9.2021 alkaen.

 • Trauma - henkirikoksen jäljet kertoo rankoista henkirikoksista uhrien omaisten äänellä

  Yle Areenassa 30.8. ja Yle TV1:llä 5.9. alkaen

  Trauma – henkirikoksen jäljet on kahdeksanosainen sarja ihmisistä, jotka ovat menettäneet läheisensä yllättäen mielivaltaisen henkirikoksen uhrina. Jokainen tarina elämästä trauman jälkeen on henkilökohtainen ja omanlainen. Sarjan juontaja Jere Tiihonen kuljettaa katsojaa rankkojen kertomuksien läpi. Sarjaa esitetään Yle TV1:ssä sunnuntaisin 5.9. alkaen. Yle Areenasta kaikki jaksot voi katsella jo 30.8. alkaen.