Hyppää pääsisältöön

Sannin päivä: Itkuennätys, kohukimara, Cheekin ja Sannin hämmentävä suhdevihjailu ja Jari Sillanpään mykistävä drag-show

Kukaan ei enää kyseenalaista Sannin kuulumista Vain elämää -jengiin toisin kuin ensimmäisellä kerralla vuonna 2015.

Sanni on yksi Vain elämää -ohjelman kiinnostavimmista artisteista. // Kuva: Promokuva: Nelonen/Petri Aho

Tällä viikolla Vain elämää -ohjelmassa vietetään Sannin päivää. Jos et halua tietää jakson tapahtumista ennakkoon, älä jatka lukemista.

Sannin ensimmäisestä Vain elämää -osallistumisesta tuli kohu iltapäivälehtien otsikoissa, koska nettikommentoijien mielestä Sanni ei ollut tarpeeksi tunnettu artisti formaattiin nähden.

Nyt Sanni on lukuisten hittien jälkeen mukana all stars -kokoonpanossa ilman minkäänlaista kyseenalaistamista. Hän istuu illallispöydässä Jenni Vartiaisen, Cheekin, Kaija Koon, Toni Wirtasen, Juha Tapion ja Jari Sillanpään kanssa. Aivan ansaitusti. Vuoden 2015 jälkeen Sanni on muun muassa julkaissut _Sanni-_nimisen menestysalbumin, voittanut Emma-palkintoja, esiintynyt kaikilla merkittävillä kotimaisilla festareilla ja tehnyt lukuisia hittejä.

Sannin päivänä käydään läpi varsinainen kohukimara, kun artistit keskustelevat ruokapöydässä Vahinko-musiikkivideon poistamista netistä ja Että mitähän v*ttua -kappaleen provosoivasta nimestä. Sanni kertoo kappaleen tarinan itkien. Biisi kertoo siitä, kun Sannin kumppani aikoinaan petti häntä mökkireissulla, kun Sanni oli mennyt nukkumaan.

Cheek kiusoittelee Sannia myöhemmin siitä, että hän on rikkonut Jari Sillanpään hallussa aiemmin olleen itkuennätyksen Vain elämää -pöydän päässä. Sanni vakuuttelee, ettei yleensä itke niin paljon, mutta nyt tunteet ovat pinnassa.

Esityksistä suurimmat reaktiot aiheuttavat Jari Sillanpään Dementia-kappaleen mykistävä drag-show, mutta kaikkein mystisin ja oudoin tunnelma on Cheekin versiossa Sannin Vahinko-kohukappaleesta.

Provinssissa muistan sulle flirttailleeni

otin kädestä kiinni, kun muut ei nähny

En tiedä mikä olo sulle siitä on jäänyt

Cheek naureskelee koko kappaleen ajan, eivätkä muut artistit oikein tiedä syytä. Jenni Vartiainen yrittääkin udella vedon jälkeen, onko artistien välillä ollut jonkinlainen suhde.

Cheek ja Sanni eivät kuitenkaan kommentoi ainakaan mitenkään suoraan, onko heidän välillään koskaan ollut mitään. Esityksestä jää kuitenkin hermostuneen naureskelun takia sellainen kuva, että Cheek olisi flirttaillut joskus Provinssissa Sannille.

Sannin päivän jälkeen vietetään Apulannan Toni Wirtasen päivää.